Eski kullanilmayan araclar

Thread: Eski kullanilmayan araclar

1. Eski kullanilmayan araclar

Strich Acht said:
    Quote Originally Posted by johnie View Post
    Ben de onu düşündüm ama ne fiyat yazacağımı bilemedim. x bir fiyat yazsam belki bağlantıya geçip almak isteyecekler ama verecekleri fiyat ne kadar doğru olacak onu da bilmiyorum.
    Tavsiye ettiğiniz Amerikan grubu var ise paylaşır mısınız rica etsem?
    Araç orjinal, alınmış çok kısa bir süre kullanılıp kaldırılmış. Yaklaşık 20 senedir yatıyor
    Valla grup adı hiç hatırlamıyorum uzun süre önce takip ediyordum oraları ama amerikan ve klasik etiketleri ile büyük aktif gruplar bulabilirsiniz.
    Fiyat konusunda abartılı yazmakta sakınca yok bence, arayan kişi dikkate alınacak bir kişiyse kendini tanıtırken bunu belirtir büyük ihtimalle(klasiklerle uğraşan vb) ona göre teklifini de sunar. bu iş motorlu taşıttan ziyade zevk işi mantığa veya piyasaya uygun olmuyor çoğu zaman.

2. johnie's Avatar

johnie said:
    Quote Originally Posted by johnie View Post
    Araç 4 kapı, kapalı otoparkta kaldı yıllarca, yürümüyor açıkçası, anahtarı bile yok.
    Biraz restorasyon gerekiyor, fotoğraflara da bakılırsa

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    Aracı FB da 1-2 yere koydum, herkes almak istiyor. Anladığım kadarı ile baya baya değerli bir araç.

Fiyatta bilmediğimden dolayı ölü fiyata gitmesini de istemiyorum açıkçası. Bakalım, açık otoparka çekip değerlendireceğiz teklifleri.
    Quote Originally Posted by Birkan61 View Post
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

3. Eski kullanilmayan araclar

Strich Acht said:
    Orijinal ama curuk bir arac, kotu toplanmis bir aractan daha degerlidir klasikciler icin. Umarim degerinde satilir.

4. aslan's Avatar

aslan said:
    Ederinden fazla bir fiyata satmak istiyorsan ihaleye ver satilsin
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

5. Eski kullanilmayan araclar

golgeoyunu03 said:
    Mafia oyunundaki araçları andırıyor
    Ederinde satarsınız inşallah

6. johnie's Avatar

johnie said:
    Quote Originally Posted by Strich Acht View Post
    Orijinal ama curuk bir arac, kotu toplanmis bir aractan daha degerlidir klasikciler icin. Umarim degerinde satilir.
    Vallahi FB da bir kaç Amerikan sayfasında paylaştım ciddi fiyatlar söylediler.

Quote Originally Posted by aslan View Post
    Ederinden fazla bir fiyata satmak istiyorsan ihaleye ver satilsin
    Araç ile ufak tefek pürüzsüz olaylar ortaya çıktı. Onları hallettikten sonra ederi bir fiyata satma niyetindeyiz.
    Uzun bir süreç olacak ama bu da..
    Quote Originally Posted by Birkan61 View Post
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

7. bedirnismo's Avatar

bedirnismo said:
    HORT

Şereflikoçhisar'da bayadır yatıyor

reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun

bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen