Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu hali daha iyiydi,bence
Maşallah
Maşallah Çok Güzel Ama Eski Jantlarıyla Daha Güzeldi SankiKazasız Belasız
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
maşallah kazasız belasız ...
hey maşallah gerçekten müthiş bir araç ellerine sağlık güzel çekimler ..
maşallah maşallah![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
koraycım resimler için çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok başarılı olmuş banlı olduğum için yorum yazamadım.![]()
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
ist ne güzel denicek vtecler var![]()
teşekkür ederim. Farlara gelince karatma farlan baya bi kullandım şu an daha farklı bi uygulama yapacam.
çok teşekkür ederim mekan çok enteresan bir yer dergi çekinmlerini yapmak için gitmiştik bi büyük rakı istediler giriş için bu sefer 5 tl ye tavladık
çok teşekkür ederim boya evet baya bi bakıyorum boyasına her yıkamadan sonra sonax hızlı cila
teşekkürler sağolasın
teşekkür ederim. 99 stop aramaktayım bulamadım orjinal takmak daha kısmet olmadı
teşekkür ederim
teşekkür ederim.
teşekkür ederim aynen doğru söylüyorsun jdm yaprak:d
yok farklı bir mekan
çok teşekkür ederim
yav abi varya harbiden birkere bişey beyen ya farları siyah değil gun metal yapacam olurmu sence :d:d:d
katılıyorum sana
çok teşekkür ederim. Kaputu farklılık olsun diye resimleri çekmek için taktık söktüm kapadı arabayı çıtalar olmasa olacaktı ama çıtalarda siyah
teşekkür ederim
teşekkürler abi vallah bende bilmiyorum onu yapalım bunu yapalım derken değişiyor biliyorsun 106 da da aynıydı.![]()
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
şu an o halinde daha hoş duruyor
teşekkür ederim
teşekkür ederim zaten spoon ları almamız bir piyango oldu söktüm zaten eski jantları taktım.
teşekkür ederim
teşkkür ederim sağolasın
teşekkürler
eyvallah kanka sğolasın.
aynen katılıyorum yusuf sana birde o vti lerde seninki gibi birde headers olsa dahada güzellik katacak![]()
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)