benimde herzaman rüyalarımı süsleyen bir arabadır supra. özellikle bu modeli efsane gerçekten.
benimde herzaman rüyalarımı süsleyen bir arabadır supra. özellikle bu modeli efsane gerçekten.
SEAT SPORT
maşallahfiyat olarak baya tutmuş o kadar beklemiyodum ben almanya çok ucuz bu işler için avusturya uçmuş resmen 3 katına gelmiş hemen hemen ama supra tabi
![]()
körler sağırlar
İlk 2 mesajdaki gosterge panelleri farklı. Degıstırdınız mı hemen?
avustryada 5 senem geçti orda şehir içinde bu arabayla anca 60 yapabilceksinama otobana çıkıncada 80 altına düşünce ceza yiceksin ne güzel memleket ya
kazasız belasız kullanman dileğiyle güzel ve farklı araç.
Güzel dilekleriniz icin Sagolun arkadaslar
Almanyada olsaydim, 16.000€ bitirmisdim olayi... orda Speedconsult adli bir firmaya iki günlügüne biraktim, tüm kiyatlarini halletmislerdi(hatda orginal RHD farlari bile üzerinde kaldi degistirilmemisti). Avusturya Ülke olarak zaten Vergi ve Cezalardan gecinen bir Ülke oldugu icin, böyle benim gibi Araba Sevdalilarini bulunca bir güzel yoluyorlar...
Yilik Pilaka Sigortasinin Almanyaya göre ortalama 3kat fazla olmasini, Otoban Vergisi ve diger Vergileri saymiyorum bile...
Evet, ilk Mesajdakiler Arabanin son hali... digerleri Arabayi ilk aldigim günlerden.
Sehir ici (misal Viyanada) bir cok yerde 30a bile düsürüldü hizsiniri(Ses kirliligini önlemek adina) otobanda dedigin gibi 80nin altina ve 130un üstüne cikamanan gerekiyor... Suprayla bu Kurallara uymabilmek ayri bir mesele tabi...![]()
Makina felaket!!!!! ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ABİ KAZASIZ BELASIZ İNŞ...
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)