maşallah beyazın asaleti ayrı bir güzel.aracın speclerinide merak ettim açıkcası.beyin ne kullanıldı?kendi beyinine yazılımmı yoksa farklı bir beyinmi? antepte 5.enjektör takılacak bir 106 duymuştum bu o araçmı?
maşallah beyazın asaleti ayrı bir güzel.aracın speclerinide merak ettim açıkcası.beyin ne kullanıldı?kendi beyinine yazılımmı yoksa farklı bir beyinmi? antepte 5.enjektör takılacak bir 106 duymuştum bu o araçmı?
masallah neler kullanildi acaba, ne yurur simdi bu, ucak ucak, turboyuda mukemmel sigdirmislar ufacik alana![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
teşekkür ederim yorumlar iin saolun arkadaşlar
mas gıdısıde durusu gıbı guzeldır
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ön logo takıldı. koskoca memlekette beyaz ışık olmadığından geç saatlerde foto sıkıntısı tekrar yaşadık sarı ışıklarda garip çıktı gündüz çekeriz artık
[/B]![]()
bence jantların değişmesi, çıtaların orj haline dönmesi gerekiyor.
kazasız belasız.
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
logo yamuk mu duruyor bana mı öyle geliyor ?
orjinal jantlarla daha şık durur bence maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah , bi kaç kez videosunu izlemiştim . Biraz alçaltıp, çıtaları orj rengine çevirip,o farları da (illa angel olacaksa) tek mercekli olanı ile değiştirirsen daha bi güzel olacak .
ride or die
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için
araç satılık şu an böylece verilecekilgilenen olursa pm atsın
logo banada yamuk geldi...maşallah kazasız belasız
logoda yamukluk yok sadece tamponla alakalı bir durum
![]()
Sonradan takılan logolardan pek hayır gelmiyor malesef.. benim aracıma çok benziyor bu araç enteresanTabi ben logo taktırmamakta ısrar ediyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)