senin araba ayrı çok güzel maşallah logosuzlarda en çok beğendiğim 106 :)
Printable View
06 BE 441 :) Satılırkenki fotoları gayet güzeldi eski fotolarıda mevcuttu bende :) Güzel araç maşallah umarım G.antepte güzel bakabilirler araca..
Bu arada Sefaaaaaaaaa.Logooooooooooooo :)
kazasız belasız cezasız ...
kimse specleri yazmamıs ısrarla sebebini merak ettim..bu arada beyaz güzel renk 106da masallah
hayırlı olsun pampa :D
speclerı yakında ekleriz arac memleketimizde kalsın diye site üyelerinden atabey arkadaşımız aldı.hayırlı olsun kanka ;)
Maşallah , intercooler biraz büyük değil mi ?
maşallah ..
enson mesaj 2010 da yazılmış hayrını gördülermi acaba
haydaa :D Bugün de aşırı konu çıktı ortaya
neden sürekli HORT ?????
Kaç konu oldu bu..
araç acilen pasta cila istiyor diyecem ama 2010 dan bu zamana kadar 10 kere pasta cila yapılmıştır zaten :) maşallah allah kaza bela vermesin,motor içi cok derli toplu
Araçta beyin yok bildiğim kadarıyla.motor içininde her parçası ayrı renkti en son gordüğüm fotolarda
Araci bugun yakin bir arkadasim aldi beyni halledecek su an sorunsuz acelesi yok :)
hortlattim evet sizi neden ilgilendirdi acaba sorun nedir cikin gidin o zaman konudan
Aracı ben aldığım için yiit kardeşim konuyu hortlatmış ancak bazen gerçekten amaçsız yorumlar yapıyorsunuz. Neyse allah nazarlardan saklasın gaziantep sinek performans olarak aracı aldık zamanla ufak tefek eksiklerini toparlayıp eskimesine izin vermeden güncel tutmaya çalışacağım. Teşekkürler.
Ben askere gidiyorum ya, hepinizin hızlı olası geldi.
Hayırlı olsun kardeşim, Antepten dışarı araç bırakmamaya yeminliyiz :)
15 ay sonra bir bakmışsın hızlı birşey lafı benimde beynime yerleşmiş olur :)
maşallah kazasız belasız ? son durumu nedir ? saglıgı sıhhati nasıl yerinde mi aracın ?
Evet araç şu an oldukça iyi durumda koşturmaca içerisinde lakin beyin alacak sahibi beyin arayışlarındayız