hayırlı olsun her iki taraf içinde
Printable View
hayırlı olsun her iki taraf içinde
Masallah..
Kazasız belasız...
videolar yeni geldi inşallah herkese görünür
ES SAXO TURBO & RY(U) 106 GTİ TURBO | Facebook
sti ve 106
http://www.facebook.com/video/video....50629709994769
maşallah 2 aracımızada yürüyorlar ;)
yarın ola hayrola :d
Masallah arac cok saglam gidiyor ata sende alis artik aracina cabuk :)
Specler : td04 turbo
arp saplamalar
wiseco piston ve kol
Daha detayli bilgiyi ata girince yazar bu arada aracta methanol ve nos yok, yakinda enjektor ve beyin gelecek methanol baglanacak sonra biraz daha giderli olacak insallah
Ayrica saxo methanol basiyor 1 barda denemelerde
kazasız belasız makina fena;)
buna bi beyin takmalı bu gidiş akılı gidişi değil:hahaha:
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için saolun ben yoğunlukdan giremiyorum :) kardeşlerim gerekenleri yazmışlar :)
Öncelikle mehmet abi saolasın makina bizim hepimizin biliosun hertürlü tüm araçlar = Sinek Performans :)
Specler konusunda ;
Td04 turbo ,Wiseco kol piston , arp saplamalar , iridyum buji , intercooler (litresini bilemiorum ama küçük geldi büyütücem biraz) , downpipe , custom headers , custom benzin pompası + bagajda ek benzin tankı , 4+1 enjektör araç 4 enjektör yetmediğinde otomatik olarak 5. enjektörü açıyor komple 65 lik düz boru sonda hks (buda yanlış büyültmek lazım) orjinal beyine agresif olmayan yazılım yapılmış zamanında eski sahibi böyle söyledi vs. vs. vs. aklıma gelenler bunlar gerisi az çok bilinen şeyler blow off vb gibi...
İlk kez bu tarz turbo bir araca sahip oldugum için bazı konuları anlamakda güçlük çekiorum zamanla bende aracımı iyi bir şekilde anlayıp gereken herşeyi yapacağım , öncelikle kara düzen olayını sevmediğim için 550 cc RC enjektörleri yarın sipariş ediyorum , kısa zamanda da beyini bulurum o ikisini takana kadar aracı çok zorlamak istemiyorum. Sonrasında methanol kit ile devam ederim zaten aracı aldığımda ilk anladığım şey önü açık zamanla yüklenebilir :) şuanda araç 0.7 bar da sıkıntısız (maşallah) yürümekte dyno verisi eklemek çok istediğim birşeydi ancak bunun için adanaya gitmem gerek çünkü gaziantepde olan tek dyno 5-6 aydır çalışmıyormuş .. Son olarak aracı komple orjinale çeviriyorum bence bir 106 orjinal durmalı öyle daha güzel ve sert oluyor. Farlar stoplar orjinalleriyle değişti ön tampon ekini çıkarmakla uğraşamadım gelecek ay sıfır ön tampon sıfır sisler vs. arka orjinal logolar ile beraber araç dışarıdan fabrikadan çıktığı ilk gün gibi olacak inş... tekrar herkese iyi dilekleri için teşekkürler
Dipnot : Videodaki yarıştığımız araçların hepside bizim grubumuzun aracı sağolsunlar beni kırmayıp denemeyi kabul ettiler burdan onlarada teşekkür etmeyi unutmayayım.
maşallah 106 ' ya kazasız belasız binmek nasip olur inşallah