bu özel üretim aracın hakkında hyundainin sitesinde hiç bilgi yok
i30 sports gt unicorn diye aratınca sadece bizim site çıkıyor google da
nettede hakkında hiç bilgi yok
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
arkadaşlar unicorn diorlar bende dikkat ettim sitesinde özel üretim gibi bi bişi yazmıor ama hyundai Bayraktardan aldıgımda adam bana özel olarak koreden getirildi ordaki fabrikadan dedi serviste sordum araç türkiye için 200 adet yollanmış ve 200 nerydese satılmış bu yüzden koymamışlar site bu aracın özel üretimleri 2011 nisan ayı gibi gelcekmiş..
sagol süspansiyonlar cok iyi bence daha gösterişli olmak için basabilirim ama şuan memnunum bundan..
Cam filmi,Far karartmasi,on panjuru siyah kaplatma,yay,ve cam ustundeki ruzgarliklarin iptali aracin gorunusunu bi hayli etkiliicektir
Kazasiz belasiz insallah.
Mapped by DR.ECU
aracın i30 modelinin en full donanımlısı olup, prime modeline bodykit ve sticker eklenmiş halidir. koreden falan özel yapım olarak gelmiyorlar. zaten i30lar korede üretilmiyor, hatta üzerindeki bodykit ve stickerlar burada fabrikada montajlanıyor dostum. seni yanlış yönlendirmişler, motorda veya süspansiyonlarda ekstra bir durum yok diğerlerinden.
ama güzel ve dolu bir araba, kazasız belasız kullan..
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
sahibinden.com bakarsan ora göre bilirsin benim aracın aynısı var orda benimki sports modeli olmadıgı için style plus die geçer orda bi bakarsan sevinirim süspansion ve cogu şey degişiktir..Benim arabamda sertleştirilmiş süspansiyon vardır fabrika cıkışlı motor olarakta degişiktir
Hyundai'de çalışmam münasebeti ile senin bindiğin arabayı ben uzun süredir satıyorum ve çok kullandım, oldukça fazla test ettim. senin arabanın motor, süspansiyon yada diğer saydığın şeylerin Mode spec versiyonundan hiçbir farkı yoktur, donanım haricinde. seni yanlış yönlendirmişler. kırmızı rengi zaten bizim otoparkımızda duruyor ablam kullanıyor. 200 adet olayı bile muallak raporlara göre bakılarak kaç adet satıldığı belli olur ve TR giriş yapan araçların i30 değil hiçbiri Kore'de üretilmiyor.
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)