denemek karsılastırmak ve yorumlarınız ıcın koyuyorum.. sızce orjınallıgıne orjınallık katmamısmı ? ? ? borbetın nekadar kotu durumlara dustugunu goz onunde bulundurcak olursak
![]()
denemek karsılastırmak ve yorumlarınız ıcın koyuyorum.. sızce orjınallıgıne orjınallık katmamısmı ? ? ? borbetın nekadar kotu durumlara dustugunu goz onunde bulundurcak olursak
![]()
ikiside aynı acıdan olsa daha iyi karsılastrma olurdu ama şunu unutmamak lazımki borbet typ a denen jantta e30a çok yakısıyor bizlere bkkınlık geldigi için artık sevmiyoruz o ayrı =) suanda kullandıgın jantta zaten bbs tarzı ama bir inc buyuk olsaydı cok guzel olurdu.
BOZBEY
kullandıgım jant bbs tarzı degıl bızzat bbs mahle tesekkur ederım yorumun ıcın suan gobek yok sadece hemen sıcagı sıcagına cekdım
maşallah çok tatlıı![]()
ben o sekılde bırde bu jantla cekeyımborbet cok guzel bır janttı taaa kı zamanında bulamayıp yurttdıslarından getırtene kadar ama sımdı bakkalda var
![]()
borbet daha guzel
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
borbet herzaman e30 da cok başka duruyor.....o yüzden borbet daha iyi durmuş bence![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
evet gerçekten borber artık her araca takılmakta ve çoğu araçta iğrenç duruyor.Bence bbs takabilirsin bir kac örnek
![]()
benım aracım ayrıca 316 oldugu ıcın ve orjınal 316 oldugundan boyasına kadar camurluk agızları vs oynamamak ıcın boyle bır sey sectım ayrıca 16bbs takdıgınız zaman 8 -9 ofsetle bu demek oluyorkı aracınızın yuruyenının degısmesı demek e36 yuruyenı koymak gereklı buda tamamen masraf ve mıde bulandırıcı bence
zevkler ve renkler tartısılmaz bence sana hangısı guzel gelıyorsa onu tak kullan![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bence gayet güzel olmuş. Yalnız jantın ortası siyah olmamalı. Ya gri olsun ya da gold. Ayrıca arabayı biraz daha basarsan daha güzel olur. Jant da daha büyük durur o zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)