Mat olayını sevmiyrum gri vette çok güsel duruyorki zaten![]()
Mat olayını sevmiyrum gri vette çok güsel duruyorki zaten![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
evet birçok araca göte daha az kaplama sarfiyatı var ama malesef isimden dolayı fiyat verdiklerini zannediyorum,çok bilinmiş bir yer 2100 lira fiyat verdi !! araba arabadır markasına göre fiyat veriyo elemanlar :S
benimkide gri yazıyo iste adam tutupta aa bu mat demez ınsallah
abi girişicez insallah
valla sarı aklımda kardeşim ama ryhsat falan uğraştıracak beni,birde folyo olunca pek parlamıyo,artı cila falanda atamıyosun bıldiğim kadarı ile,bu etkenler yüzünden mat fümeyi sectim,araba benim dill demişssin ıstersen hemen senın olabılır m3 le takas edersen tabi![]()
![]()
mat kırmızı cok soluk duruyo sankı boyası guneste solmus gıbı,onun için bencede en guzel mat kaplama füme olanı
bencede basarılı olur
valla bende gri renge oldum olası uyuz olmuşumdur sevemedim gitti
bence kolay kolay geçiçek birsey dill,ama tabıkı buda bir akım gelip geçici..
jantlar insallah ılerleyen zamanda
yok okudum alıntı yaptığım yerde kaplama yazıyodu..
insallah yaptırıcam,ama aracı kaplarken bi kaç parcasını sokuceklermıs o bıraz aklımı bulandırdı..
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Bence sarı a4 ü gözünle gör mat yaparsan 100 kişinin 100 üde kaplama araba dicek sarı yaparsan 10 kişi belki kaplama dicek bindiğin araba çok özel bir araba bence mat yapma kimatın gercekten modası geçiyor kış geliyor çok zor bakarsın bilmıyorum tercih senin..
sarı yapta benı bı daha masrafa sokma yaahuahua daha ne diiim sana anla artk
![]()
valla bence kıy paraya komple boyat araba evlat olucak ama zevk... ben bi türlü bu folyo olayına ısınamadım kapı içleri eski renk falan filan. ama mat folyo yaparsan söyle bi rahatlığı var ver fırçayı ver fırçayı yok meguiars yok sonax filan koy ver gitsin! kafa rahat....
ya hakan bi de diğer çamurluğuda mat kırmızı yapsan bi fx de gördüm yimede yanında yat![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
komple boyama ıslemıne vetteste 6-7 bın lıra fıyat verdıler :S :S sankı kamyon boyuyolar !! heryerdede boya olmuyo be kardeş onun için sorunsuz kaplama dedim..bide boyanınca aha bu kazalı oluyo onun ıcınde yaptırmıyorum..
aynı aracı bende gordum faruk,benim mat kırmızıya uyuz olmama sebep olan arac aynı arac![]()
![]()
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Mat füme 10 numara olur ön ve arka liple kral olursun bence![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)