bencede sis kapakları ve şort yakışmamış .
e hani baktim detayli yazmamisin daha![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Açıkçası ben yakıştıramadım.
Siyah arabada çok sırıtmış.
Araba beyaz renk olsaydı ve sisler olmasaydı tadından yenmezdi.
Yinede zevk ve emek meselesi.
Maşallah.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
dikiz aynalarına da yapılırsa kombinasyon çok daha güzel ve bütün olur.sisler çıkmalı!
siyah arabaya hıc bişi yakışmıyor
bırak sade kalsın
sis kapakları sanırım yan sanayi oldugu ıcın sırıtmıs oem
rengı daha iyi duruyor.
hahah short super duruyor helal valla aklima gelmezdi..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Çalışma güzel olmuş gerçekten.
Benim araçta güzel durmasının sebebi aracın beyaz olması olabilir ama hellu flush olayında renk fark etmiyo açıkçası. Sis kapaklarını gri değilde siyah bıraksaydınız bence lip çok daha fazla ön plana çıkardı.
Güzel günlerde kullanın. Detaylı ve daha kaliteli fotolarda bekliyoruz. Ha birde rpf 01 ler çok güzel durmuş allah kaza bela vermesin...
Bence güzel ama biraz daha basılsa iyi olur gibi.Ayrıca TT logosu da var sanırım lipte..
canlı canlı gıcık durmuor dusundugunuz gıbı sagdece bısıler eksık duruor..bu lıpıde ben aldırdım bu hafta kendı aracım bıtıyor sonra buna gecıcez ufak tefek detaylarla cok gusel olucak gorusler ıcın tesekkurler...kazasız belasız brom cok gusel olucak ıns..
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
lip cok marjinal ve guzel bencee..ama ark dedıklerı gb sısler sırıtıyor.kemalcan ona bır care bulacaktır mutlaka![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Parts Dealer - www.boostprojects.com
Bence de olmamıs, her renge gidecek bir uygulama degil cünkü.
Ama illa böyle kullanıcam dersen farlarını orjinale cevir biraz uyum olur ön tarafta.
Sis kapaklarını da kaplayabilirsin.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ya sök onu ya o ne öylee.renkli resimli eviy baby çocuk bezi gibi hawai şortundan ziyadeşaka bi yana ilk gördüğümdede söyledim sana apaçi gibi şu sisleri gri bırakma siyah yap demiştim.sis çerçeveleri siyah olsa çok daha güzel durur bence
irenç olmus bulut abi hahahhha
şaka maka yakışmış zaten canlı canlıda gormustum koltukları bağlattınmı hala dukkanda duruyordu annen kalpten gıdıcek yoksa koltuklar yok diyearaba beyaz olmalı ama
![]()
Kendi zevkiniz güzel olduğunu düşünüyorsanız bırakın![]()
Bence kötüde durmamış sadece sislerle sırıtmış siseri siyah yaptığınız an jantlarla kombine edecektir kendini.
TT logosunu ilk batığmda görmüştüm bence gayet güzel olmuşEmeğinize sağlık.Kimseye beğendirmek zorunda değilsiniz sizin aracınız kendiniz beğeniyorsanız ne güzel
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)