Ya ona ön çıtayı hangi boya kodu ile kaç kat vernikle boyattığını soracağım çook güzel durmuş..
Bende boyatacağım yakında ön çıtayı da![]()
Ya ona ön çıtayı hangi boya kodu ile kaç kat vernikle boyattığını soracağım çook güzel durmuş..
Bende boyatacağım yakında ön çıtayı da![]()
Kanka daha ne olsun yavBazilarini silmek zorunda kaldim kank tripo olmadigi icin titreme olmus onlari koymadim
ynede bi 50 60 resim var ya
![]()
Mapped by DR.ECU
Guzel bi gundu,istanbulda bi işimz oldugundan dolayı cıktık geldik denk geldi vakit bulduk guzel bi gun gecrdik tesekkur ediyoruz herkese..
Zehirlendik diyen arkadas kusura bakma ama araba biraz zenginde calışıyo,pek orjnal deil belli oluyodur heralde keske oksijen tupude getirseydik..
tüm araçlara maşallah , çok istedim gelmeyi ama ayarlayamadım , ankaradan bi güne alır getiririz diye düşündüğümüz araç bi hafta bağladı bizi , pazar gece dönebildik anca.En az ilki kadar güzel olmuş , ardık bidahakine inşallah.
aziz kardeşime emirhan ve mert songüle çok teşekkürler ellerinize sağlık çok güzel buluşma oldu fazla uzamasın bi daha ki buluşma![]()
Arkadaş iş nedeniyle acil o gün mağazada olmam gerekiyordu ve gelemedim. Aranızda olup bende güzel vakit geçirmeyi çok isterdim. tabi resim çektirmeyideArtık bi dahakine inşallah. Tüm araçlara maşallah hepsi ayrı ayrı süper!
Araçlar ayrı güzel;fotolar ayrı güzel.
güzel bi gün olmuş belli Fotoğraflarda herşeyİzmirdeki üyeler bizde techturkey adına izmirde bi toplantı yapsak fena olmaz diyorum
İzmirdende çok araç var sitemizde gördüğüm kadarıyla!
ellerinize saglık fotolar 10 numara olmuşşş
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)