maş araca cok guzelmiş
maş araca cok guzelmiş
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
corvette bu kasası gerçekten çok iyi yahu
çekimler başarılı ellerinize sağlık![]()
tesekkur ederim abi
DP'yi beklıyorum foto için
tesekkurler...
tesekkurler...
tesekkurler ertug
estafurullah ne yanlıs anlaması;
uzun pozlanmıs dedıgınız fotograflar tahmınıme gore gokyuzununun parlak gorundugu kareler. arac sıyah oldugu ıcın hatları gostermek adına pozlamayı normalden bıraz daha uzun tutmam gerekıyordu bazı acılarda, aracın daha guzel gorunmesı ıcın golge altında fotolamam ve diger yerlerın de direk gunes ısıgını almasını da parlamanın baska bı sebebı.
tesekkurler...
cok tesekkurler, bu işi yapan birisinin begenmesı daha da guzel benım ıcın...
yorumunuz ıcın tesekkur ederım, bazı fotograflarda aracı saga veya sola yerlestırdıgım ıcın bazıları da tam ortada duz dursun ıstedım bu da onlardan bırıydı
yıne de dediğiniz gibi de yapabilirdim![]()
Bi kalosa baaak, bide bu araca baaak, hepsi chevrolet adamlar birini kendilerine üretiyolar birini bizeSizce hangisi Türkler için üretilmiş ?
Resimler çok güzel aracı projects'den de takip ediyorum muhteşem ...
düz vites.. içim ürperdi..
Armağan hayırlı olsun. Araç çok güzel maşallah.
Onuralp.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Masallah Armagan bu sefer noktayı koymussun
Ahmet senin de ellerine saglık, güzel olmus fotograflar özellikle gece olanlar![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
tesekkurler
kalos vb modeller daewoo aslında, sadece TR etiketleri chevrolet![]()
bence Corvette Turkler ıcın uretılmıs ama paramız yetmıyor cok
fotograflar ıcın de tesekkurler
tesekkur ederım
tesekkurler...
tesekkur ederim![]()
Öncelikle nerdeyse tüm gününü bana ayırdığı ve bu mükemmel fotoğrafları çektiği için Ahmet'e, sonra da iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimÇekimler gerçekten çok zevkliydi, mümkün olsa heralde sabaha kadar devam ederdik. Zaten biraz daha devam etsek artık işin detaylarını da sormaya başlayacaktım Ahmet kardeşime
![]()
Bu fotoğrafla ilgili olarak şunu söylemeliyim ki tam fotoğrafın çekildiği yerde durup Ahmet'e "Buradan araba çok güzel duruyor, burdan da çeksene bir kare", diyen bendim, sağolsun Ahmet de beni kırmadı fotoğrafı çekti tam dediğim yerden![]()
çok güzel. başarılı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)