Diğer konuya koydum burayı görmedim kusura bakmayın burayada ekleyelim bir kaçtanede ben çekmiştim. Başka fotolarda var ama araç sahipleri koymak istemeyebilir diye eklemiyorum onları koyun derseniz onlarıda eklerim;
![]()
eelerıne saglık guzel fotolar.... dıgerlerınıde koysana... dun soguktan etrafımda ne var onu bıle goremedım![]()
Bunlarda diğerleri daha var ama genelde Mustafa sağolsun hep A3'ü çektirdi banaBıkkınlık gelir o yüzden şimdilik bunlarla idare edelim;
Not: 207'yi oldukça beğendim sahibinin kazasız belasız binmesini dilerim Maaşallah![]()
Ya ben hepsini çekecektimde şimdi tanımıyordum orda çoğu kişiyi herkesin arabasını çekmek istemedim ters olur diye
Bir dahaki sefere çekerim![]()
gercekten güzel fotolar
biz biras geciktik bide son anda haberimz oldu o yüzden tek araba geldik
tanışmayıda bidahaki toplantıya saklıcaz artık![]()
güzel bi buluşma olmuş tebrikler =)...Ama ofsetli jantlar göremiyorum hemde izmir de =)
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Kardesim saol fofolar icin hepsi cok guzel. Hava nin kotu olmasina ragmen yine baya kalabaliktik en yakin zamanda bidaha toplnmk isterim kapali. İ otopark olursa daha guzel olur
fotoğraflar için teşekkürler...bencede kalabalıktı gene sibirya soğuklarına rağmen izmirde
birdaha görüşmek üzere ..
Abim benim chryslerin fotosunuda çekmiştin rica etsem koyabilirmisin?
Gerçektende çok güzel oldu toplantı abilerimizle tanıştık izmirin daha ilk toplantısına rağmen baya bir kalabalıktık aramızda bulunan forum admini Burak(Serencebey) Abiye
Ankaradan geldiği için teşekkür ederiz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)