maşalalh çok güzel ellerine sağlık![]()
maşalalh çok güzel ellerine sağlık![]()
Honda civic EJ2 K24 Panca-R
www.CyprusHondaClub.com
c serisine ilk yapılıcak uygulama far karartmadır her gorusumde hasta oluyorum bıde turuncu sınyal tadından yenmıo..
Maşallah çekimleriniz çok güzel;emeğinize sağlık.Onun haricinde araç ta da 1-2 küçük değişikliklerle daha güzel bir hâle gelmiş.Maalesef ki ben de yeni tip led sisleri yakıştıramayanlardanım..=)
He;bir de arka kare(nova) plaka olsa daha güzel olur.Antalya'da gri renkli AMG paket var öyle;arkayı kare yapmışlar;çok şık durmuş bana göre.Kenarlarını da silmişler tinerle filan..
Bu arada konuyla alakasız ama arkadaş sormuş cevaplıyım başka ihtiyacı olanda olur,performans parcalarıyla ilgili www.benzworld.org iyidir.konu açınca hemen cevaplanıyor.
çok ama çok güzel görünüyor.. fotoğraflarda baya başarılı allah kaza bela vermesin
ellerine sağlık soner güzel kareler...
değerli yorumlaınız için teşekkürler..
açıkçası arkadaşım büyük bi hevesle aldı özenle parçalar seçerek değerini fazlasıyla bilmeye çalışıyo, doğal olarakta hepimize hoş gelen bi görüntü sergiliyor araçbide şu ledleri yapmasaymış merso daha iyimiş
![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
maşallah müdür bmw'yi çekerken yakaladıgın kareyi daha hiçbir fotoda göremedim :P..tolgayada kazasız belasız günler..
Honda civic EJ2 K24 Panca-R
www.CyprusHondaClub.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)