konuyu hortlatmak gibi olmasın ama şu w140 ların bende meraklısıyım motor özellikleri değilde donanım özellikleri hakkında bilgisi olan varmı netden baktımda bulamadım
konuyu hortlatmak gibi olmasın ama şu w140 ların bende meraklısıyım motor özellikleri değilde donanım özellikleri hakkında bilgisi olan varmı netden baktımda bulamadım
cok isterdim söle bı makinam olsun![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
nasıl bir güzelliktir bu 993. ölmeden alacaklarım listesinde üstlerdedir. Ducktail süper yakışıyor....
Datsun 240Z . herhalde en çok sıfırına sahip olmak isteyeceğim arabalardan biridir.
C3 Corvette
R32 GT-R
El Camino SS
çok daha fazlası var şimdilik aklıma gelenler bunlar...
1987 de bisan bisikletim 1992 de jawa mobiletim oldu sıfır.. 1993 de 1976 model renault 1300 ts ye bindik ailecek. o yıllarda tek hayalim bir brodway dı.. çünkü çok lükstü.. otomatik kalkan camları vardı çünkü. birde şoför kapısını kilitleyince tüm kapılar kilitleniyor. kısa vitesi ve geçişlerin netliği süperdi.. ve çok seri bi araçtı bana göre..el frenini çekip 1.vitesde yaylandırmak paha biçilmezdi. birde ilk 3 vitesde müthiş bir serilik. eski ts ye göre tabi..hiç brodway ımız olmadı. ama başkalarının brodwaylarında o keyfi aldım.. son bir kaç yıldır müthiş bir corolla ae 101 hastalığı oluştu tam 4 ayrı corolla ya bineme rağmen yine bir corolla var ilk tercihimde 96-98 model arası orjin ve beyaz bir GLİ...
konu cok guzel olmus. bencede yenı araclarda eskılere gore bı hava yok. eskılerın kendıne has bı ıfadesı var yenılerde bu ruh yok bence hepsı kopyala yapıstır. bende bunların zamaanında ustunde olmak ıstedım.
ne yazıkkı ulkemızde nadir gorulen/ gorulmeyen..
![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
doğanın şahinin sıfırı olsa diyen çok ama sıfır km e36 projesi yapan bile gördüm bi tane şahin yapan görmedim.. parçası ucuz bol çok ucuz rakamlara yapılabilir.. alın toplayın![]()
450SEL 6.9....
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
hocam ben ciddi ciddi düşünüyordum ama arabanın adı çıktı apaçi mobil diye. Millet haklı. Ben bütçemi ayırdım tam orjinal bir ŞAHİN toplayacaktım; arkdaşlardan öyle bir tepki geldiki, hakaretler aşşalğılamalar neler neler... Heleki en zoru kız arkadaş meselesi; yemin ederim vallahi billahi bu konu için çok tartıştık. Ben binmem diyor, tamam binme diyorum alırsan ben yokum diyor hayatında. ŞAKA GİBİ ya, bizimde çevremizde bi yerimiz var ama ŞAHİN'e binince sınıf düştü APAÇİ gözüyle bakıyorlar...
Anca trilyoner olucam yada kapımda en az 3 araba olcakta hobi olsn diye 1 tane toplayıp haftasonları binicem. Onlarıda yapan etiketçiler çok var Türkiyede....
Ohhh beaa rahatladım arkadaşçok dertliyim bu konuda çokkk
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)