Dış görünüş bence çok kibar.Ama ben 200 HPlik Citroen DS3'ü bekliyorum.Çok güzel bir şaka makinası olacak.
Dış görünüş bence çok kibar.Ama ben 200 HPlik Citroen DS3'ü bekliyorum.Çok güzel bir şaka makinası olacak.
eskişehirde beyaz var dolaşıp duruyo önden çok kötü ama arkadan sık duruyo hatta eskişehirdeki satılık şuan 75 bin istiyo şahsen o parayı o arabaya vermem giderim s2k alırım şanim yürür
Ne kadarda olsa o bir pejo![]()
bu paraya bu hp degmez bence konsoldakı saat te baya buyukmuss![]()
Fransiz arabasina bes para vermem. Rcz nin ici 308 ve 3008 karisimi olmus. 15 yasindaki bmw nin bile ici bundan guzel bence. Hele su kavunici renk gostergeler ve lambalar igrenc. Clio sumbulun de rengi ayni, rcz nin de... Ha bu araba 80 lira diye bu yorumu yapiyorum, 30-35 lira olsa bu saydiklarimi normal karsilardim. Fakat sen spor araba yapiyorsan biraz ozel olsun ici yahu...
peynir ekmek gibi sattılar da 406 coupe gibi olcak 3 sene sonra 30 milyara alan olmaz bunu
10 milyar vermem![]()
Araç dikkat çekici güzelde, abi o direksiyon ne öyle yaa insan biraz özenip farklı aracın dışına uygun bi direksiyon takardı :S
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
mepada yakından siyah rengini gördüm....güzel yapmışlar bence
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
tasarım olarak coupe otomobiller her zaman birbirlerine benzemek zorundadır buraya kadar herşey tamamda bu araçta tt ve 350zden(arkastoplar) biraz esinlenmişler mi kopyamı çekilmiş anlayamadım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)