maşallah guzel cekımler
Printable View
maşallah guzel cekımler
İnce ayarlar, detaylar hariç mükemmel RNZ.
Fotolara söylenecek söz yok zaten. :)
Hey Maşallah.
Emeğinize Sağlık :icon_tup:
herkese çok teşekkürler:( öncelikle tolga bey ve özgür beye:D.....aracın eksikleri olabilirr bende şuan 4 araç varr işlerde yoğunn,şuan vti yı düzenliyomm aslında önce si yi düzenlemme lazımdı...vti bittikten sonra si yi sokucam.....araba zaten ya 10 gün yada 20 günde bir çıkıo..diğer arabalarla idare edioruz...doğal olarak ilgilenemiyom..zaten önümüz kış baya bi yatar araçç......ilerleyen günlerde jantların rengini değiştircem...orj. ön tampon alıp sonra işlemlere baslıcamm:) si ye slm yerden gitmeye devam:D
maşallah felaket bi civic ;)
ozgur tolga elinize sağlık çekimler çok güzel ;)
maşallah fotolarda araçta çok güzel.ellerinize sağlık
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık yıkım olmuş keşke yollarımızda uygun olsa.
Maşallah maşallah :)
Cekimlerde araçta TR de olduğuna inanmakta güçlük çektiriyor.JDM se eğer bu tarz tam jdm olmuş.Broadwayde şahane duruyo.
çok çok iyi maşallah:)
bu mudur budur resmen tek kelimeyle nokta :) bir daha itiraf ediyorum bu araba yüzünden eg almadım maşallah abicim :)
bunlar duayen derler ya onlardan ya.. :) ellerinize sağlık kusursuz olmuş fotolar ve arabaya da koca bir maşallah diyorum.
Maşallah bu basıklıkta yürütmek yürek ister :D
ellerine sağlık bob :) güzel çekimler olmuş ramonun arabaya zaten söylenicek cümle yok allah kaza bela vermesin maşallahhhhhhhh
Maşallllaaahh..
Arabada kusursuz,fotolarda öyle kazasız,belasız.. :icon_tup:
masallah araca cekimlere zaten diyecek birşey yok nokta :)
Masallah tr'de böle arabalar gercekten cok sevindirici :D
Gerçekten iyiymiş :) Söyliycek kelime bulamıyorum :D
Maşallah ramo şu arabaları satta buna k20 koyalım :)
Elinize sağlık beyler çekimler için...