gördüğüm en güzel Sİ,maşallahh
Printable View
gördüğüm en güzel Sİ,maşallahh
elınıze saglık guzel kareler.. ramo masallah si ya :D
Elinize sağlık.
çok guzel bir araç keşke bu şekilde sürmeye türkiye yolları musait olsa bende bastım yere ama ne araba gaza bastıgımda yürüdü nede giderken 80 km yi gecebildim sakıncalı avrupadakı yollar olsa keşke bizdede
off diyorum :) maşallahhhhhhhhhhhh
çok çok güzel maşallah..
hangisini wallpaper yapsam acaba 20 dakkadır fotolardan seçemedim.en iyisi araç satılıkmı alalım :D
Çok güzel maaşallah. Bu ölçüde jantlar nasıl bu kadar içerde duruyor onu çözemedim ben?
Kareler her zamanki gibi güzel.Tolga ve Özgür arkadaşlara yine yürekten teşekkürler.
SI ise;aracı bilmesem ve plakasını da görmesem fotolarda;kesinlikle yurtdışı arabası sanardım.O derece profesyonel hazırlanan bir araç bence.Allah sahibine kaza bela vermesin..
Döktürmüşsünüz yine yaa elinize kolunuza sağlık.... RNZ ztn efsane ;)
tek kelimeyle harika.yanlız merak ettiğim birşey var .bunu bu yollarla nasıl kullanabiliyorsunuz?:)
fotolar süper araç da öyle ama o yükseklikte bi an evden işe gittiğimi düşündüm de muhtemelen 62 kere askıda kalırdım ramo birazcık yükselt istersen
helal olsun tolga&ozgur ellerınıze saglık arsıvlık bır calısma hazırlamısınız araca kocaman masallah
en sevdiğim Sİ
yapılacak 2 yorum var
1- nokta
2- nazar değmesin :)
Ramo eline sağlık mükemmel bir araç yaptın, Allah kaza bela vermesin işallah. Yavrular sizinde elinize sağlık süper çekimler ;)
resimlere hayran kaldım kanka kazasız belasız maşallah aracına
özgür ve tolga elleriniz dert görmesin maşallah ;) çok güzel kareler
masallah neyle bastınız yaw coilovermı var araçta harika olmus ya...
Kusursuz :)
Ellerinize saglik tolga-ozgur. Masallah ramo abi :)
elinize saglik lan guzel cikmis fotograflar :)
Ramoo Allah kaza bela vermesin, en guzel siii :)