şu kamber olayını hiç sevmiyorum ya ... düz bascak abi arabanın bacakları![]()
sımdı butun bu arabalarda aır suspansıyonmu var yoksa alayı colıoverlı resım cektırmek ıcın sokup basılmısmı hepsı??gıtmez bunlar
benım post ıcın konuscak olursam,coil var+bu şekilde kullanıyo.Yolda gıdenresmındende ekledım abı zatenY.dsında ımkan var,gerek ET gerek offset gerek XL lastık(cesıt cesıt ebatlarda).Trdede bırcok arac mevcut cddı basık,gorunuste bıcok kısı gıtmez dıyo,bıcoguda gunluk kullanmasa bıle,o sekılde kullanıyoarabasını
http://www.youtube.com/watch?v=sJNNNRHytIw
- K -
________
Dr.Ecu
Cogunda airride var zaten bu sekilde direksiyonun donmesi imkansiza yakin hak verirsenizki bu airride isi zaten bi bizim ulkemizde gelisemedi gitti adamlarin her arabasinda var.tamam amerikayi baz alalim yollari duzgun ama tumsekleri ve otopark girisleri muntazam su kanallarindan dolayi skntili bu sekilde gunluk kullanmalari imkansiza yakin show carsa bilemem audi yi baz alarak yazdim.bi kaci ile yazistim airride dalgasinda bisi yokta su gumruk bide olurmu uyarmi skntisi war iste insan cekiniyor bu ise adam gibi girisende olmadi ulkemizde prof sekilde...
Hyundai FX Coupé - Azur Mavi.
Renk gerçekten çok güzel.İnsanın içini açıyor..![]()
Uploaded with ImageShack.us
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)