Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı dibinin düşmesi için içerdeki airride kontol düğmelerinin low olanına sonuna kadar basılıp sase yere değdirilmeli Dengelerimi alt üst eder ozaman :P
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot Instagram : mehmetguliaytar
Benim EnİksTi cilam yok 5 liraya aldım cila onu getirsem olur mi Pasta cila nedir lo
34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı hemen itfaiyeyi arıyorum... bu 106 yanıyo dostum
Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı dibinin düşmesi için içerdeki airride kontol düğmelerinin low olanına sonuna kadar basılıp sase yere değdirilmeli profil fotoğrafında tüv türk logosu olan bir üye için ironik düşünceler bunlar
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım
Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı dibinin düşmesi için içerdeki airride kontol düğmelerinin low olanına sonuna kadar basılıp sase yere değdirilmeli Misal
Berent.t Nickli Üyeden Alıntı birileri gerçekten çok farklı birşeylerin kafasını yaşıyor.
mmged_jan Nickli Üyeden Alıntı profil fotoğrafında tüv türk logosu olan bir üye için ironik düşünceler bunlar dont sıkıntı tuv kapısı önünde max düğmesine yukarı doğru basıyosunuz
www.vava.cars Lapiztes mk7R
OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı Benim EnİksTi cilam yok 5 liraya aldım cila onu getirsem olur mi Pasta cila nedir lo benim cbs bile yok
diyadin Nickli Üyeden Alıntı kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti
eser Nickli Üyeden Alıntı benim cbs bile yok O zaman tükürür tükürür sileriz sıkıntı yok
coper çok iyiymiş maşallah
eser Nickli Üyeden Alıntı coper çok iyiymiş maşallah saol kardesim..
+
alıntıya HAYIR...
cooper ezdi maşallaH =)
JoYTeaM
supra ve bmw jantları çok yakışmış..
uqr Nickli Üyeden Alıntı http://farm7.static.flickr.com/6057/6274274153_362547b0c9_b.jpg http://farm7.static.flickr.com/6231/...e671aebf_b.jpg bu fotolardansonra yeni akım arabanın el frenine kadar anime desen kaplama olmasından korkuyorum
'06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Supra çok fena ya en buyuk hayalim arzum isteğim
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı görür görmez en yakın arby's nerde diye nette baktım da çok yakında varmış,hepinize iyi günler
demirören avm de arby's varmış ben de çıkıyorum şimdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları