CGTY Nickli Üyeden Alıntı Yok Artık !!!
Marblex Mining & Marble Harput Yapı İnsaat CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var
nası bi crx dir bu , böcük gibi
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
driftboy Nickli Üyeden Alıntı Tak senin yeşile beyaz spoon cok tatlı olur bak Anlayamadım kardeşim ?
gökberk Nickli Üyeden Alıntı Anlayamadım kardeşim ? Senin Protona beyaz spoon tak diyorum cok tatLı durur
Oz var.. olmamı ?
gökberk Nickli Üyeden Alıntı Oz var.. olmamı ? Oz'u biliyorum ama spoon daha güzel durur sanki Görüyodum her sabah zaten
Yok yeşil filan demişsinde...Dedim herhalde karıştırdı Bu jantları bulana kadar anam ağladı...Değiştirmem öyle hemen
gökberk Nickli Üyeden Alıntı Yok yeşil filan demişsinde...Dedim herhalde karıştırdı Bu jantları bulana kadar anam ağladı...Değiştirmem öyle hemen Proton yeşil ya o yüzden kalsın bunlarda bi köşede hevesini aldın artık
abi nabıyon sen iyimisin
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
brt51 Nickli Üyeden Alıntı lastikler
Berent.t Nickli Üyeden Alıntı birileri gerçekten çok farklı birşeylerin kafasını yaşıyor.
06ZYV65 Nickli Üyeden Alıntı http://img24.imageshack.us/img24/4426/27054010150225142575976.jpg Face'te Meguiar's'ın sayfasında bu foto vardı ve aracınızı fırça ile yıkamayın yazıyordu.Altındaki yorumlarda ise arabayı bunlar yıkasın kaç boya feda olsun gibisinden yorumlar..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)
Forum Kuralları