Berent.t Nickli Üyeden Alıntı birileri gerçekten çok farklı birşeylerin kafasını yaşıyor.
bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mercedes Citan Umarım üretim yeri Türkiye olur. fiorinonun aynısı olduğuna göre burada olması beklenir zaten
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mercedes Citan Umarım üretim yeri Türkiye olur. benim hoşuma gitti güzel olacaga benziyor
kadirsa Nickli Üyeden Alıntı ya hacım hep geçsen geçilsen ne olur, yanlıyor mu sen ondan haber ver dünya bile dönüyor arabanın düz gidenine tüküriym...
fiorino'dan pek farklı durmuyor cidden
It is not hocus pocus,it is all about focus.
initial-D Nickli Üyeden Alıntı fiorinonun aynısı olduğuna göre burada olması beklenir zaten kalp kalbe karşıymış ahahah Renault ortaklığı falan filan diye bişeyler duydum araç hakkında.. edit:lan renault-nissan-mercedes ortak olmuşlar ! :|
reno nissan zaten ortak
K.Atatürk
initial-D Nickli Üyeden Alıntı reno nissan zaten ortak Yok onu biliyorum abi kastettiğim Renault-Nissan ortaklığı Mercedes içinde güç birliği yapmışlar.. Hedef kim bil bakalım
sarı fiesta güzel duruyor...
tabi ya ...
Subaruları boşladın bu aralar uqr.. olmuyor ama..
Tango-1 never dies.
JDM Don Lastiği... JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Forum Kuralları