[QUOTE=uqr;2754580]Tekirdağ sahil Tam olarak neresi burası çıkaramadım 2sene yaşadım t.dağda
serhann Nickli Üyeden Alıntı Tam olarak neresi burası çıkaramadım 2sene yaşadım t.dağda Rıhtımın önü
Berent.t Nickli Üyeden Alıntı birileri gerçekten çok farklı birşeylerin kafasını yaşıyor.
@DRaGGeR; Aynen abi pazar daha iyiydi.Bende ptesi çekmişim fotoğrafı ama üşümüştük baya.
mikrop ali,Bala mangal spec diyosun
@uqr Taşlardan çıkardım şimdi şehirdeki 59 T.dağ peki ya 39 neresi ?
serkanokan Nickli Üyeden Alıntı mikrop ali,Bala mangal spec diyosun serkanokan sen neden gelmiyorsun
Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı serkanokan sen neden gelmiyorsun Kanka nöbetçi olduğun gün garajda mangal yaktık..Bugün ders çalışma günü okulu bitirmek lazım
serhann Nickli Üyeden Alıntı @uqr Taşlardan çıkardım şimdi şehirdeki 59 T.dağ peki ya 39 neresi ? kırklarelı
www.honda-tech.com _____________ çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
serhann Nickli Üyeden Alıntı @uqr Taşlardan çıkardım şimdi şehirdeki 59 T.dağ peki ya 39 neresi ? Kırklareli Kırklareli de öğrenciydim 2 yıl,ptesi geleceğim yine alttan dersler için
gökan Nickli Üyeden Alıntı kırklarelı Bende kırklareliliyim abi, merkezmi ilçelerindenmi anlamında sormuştum ona
uqr Nickli Üyeden Alıntı Kırklareli Kırklareli de öğrenciydim 2 yıl,ptesi geleceğim yine alttan dersler için Bende tam tersi Tdağda öğrenciydim 2 yıl şimdi Babaeskideyim alttan dersler için gidicem yakında Tdağa neyse konu muhabbete dönmesin hayattan soğutan paylaşımlarına devam
TarikS Nickli Üyeden Alıntı adam yetenekli, yapacak bisey yok eline saglik Bilal, harbi guzel olmus, diger fotograflarin alayi icin de toptan demis olayim Eyvallah sagol moruk efe_so32 Nickli Üyeden Alıntı çok başarılı geçrekten araçlar da çekimler de photoshop da emeğinize sağlık heheh sagolasin seninkiler de öyle ))
Süüürrrr
#eksikpazar
oldumu şimdi ?
Livestrong
uqr sticker için bende fiyat bekliyorum makrube fena duruyor...
tabi ya ...
Roll var dediler geldik
CRC GARAGE
2'ye al pampa hahahahahhahah
JoYTeaM
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Forum Kuralları