Tolga valla aklimı kaciriyodum pazar gunu sayendeaha dedim Sultanoglu benim arabayi caliyolar. Hayir madem caliyosun niye gaz veriyosun
donla firladik sokaga sayende
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Cimmeria Ters açı
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Enkeileri uzun zaman oldu Erhan abi geri alalı
Uykuluk buluşması öncesi Pazar günü sakin sakin Sultanoğlunun evinde oturuyodum. Sokakta çıt yok bizde arka bahçede yayılmıştık. Bianda fena bi egsoz sesi geldi Hakan dedim koş benim arabayı çalıyolarDon Gömlek atladık sokağa bi baktık NCM Type-R benim arabanın önünde bizi bekliyo
Tolga hangi evde olduğumuzu kestiremediğinden böyle bir yöntemle bizi sokağa çıkardı
![]()
eheheayarsız adam işte nolcak
enkeileri geri almakla büyük sevap işlemişsin bu biiir...
wagon bu aralar çok sessiz , hayırdır bitmedi mi işleri daha tam olarak? bu ikiiii...
ncm'nin son halinin sesini duymadım , nasıl oldu da senin araban sandın? bu da üüüç...
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Evet abi çok iyi oldu Enkeiler
Wagon bitti Allaha şükür şuan 35r turboyla sıkıntısız hergün biniyorum. Dogbox şanzıman almam gerekiyor sadece sıfırdan kaldırdığım videoları çekebilmek için![]()
Dün Uykuluğa gelseydin hiçde sessiz olmadığını görürdün
Varex egsoz'dan Ncm'ye Boxer ruhu girmiş![]()
ncm herşeyi ile tastamam artık kazasız belasız
wagon da efsane oldu hakikaten , dog ile birlikte müzelik olacak maaşallah
uykuluğa gelemedim , aile kalabalık , yılsonu-yılbaşı koşturuyoruz![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
hahaha evet ya sabah çıktım bi baktım wagon orda dedim kesin xor ve sultanoğlu yakınlarda
baktım sokakta kimse yok telefonlarıda yok dedim bi gaz vereyim bakiym nolucak bi gaz verdim 5 dakika sonra cidden don gömlek fırladılar
wagona maşallah ya şu ana kadar gördüğüm açık ara en güzel gc8. ok gibi duruyordu...
cmt günü dynoda ben bile şaşırdım arabadan çıkan ses 76 boru warex ikilisi bir garip oldu![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)