göki abi alcantra güzel secim olur tavan direk flan da konsola eşlik etse efsane olur![]()
göki abi alcantra güzel secim olur tavan direk flan da konsola eşlik etse efsane olur![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
neyin peşindesiniz ?
ben upload ederken ayarlamamış olabilirim,Eski ayarında durabilir ne var bunda ?
ne saçma insanlarsınız ya ! ADAM gibi uyarsanız zaten gördügümde düzenlerdim ben fotoğrafları.
Ama sizde uyarma yok.amacınız ne ?
Konuya fotoğrafları ekledigimde Bidaha baktım ve gayet Normal boyutlarda oldugunuda gördüm.
nerde bi hata olsada hatanın üzerine atlasak diye bakan sazandan başka bişey degilsiniz.
@Zade,
Alkantra![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
gökiiiiiiiiiii zk fucker nerde laaa direksiyon altındamı
yanlıslıklan kaputu acma gazlaerken hahahahah![]()
BOZBEY
@Xor
kanka bu alcantra ne ile yapıştırılıyor biliyomusun ? bally mi ? senin artcar ile muhabbetin var bi sorarmısın kendim kaplıcam, düz zemin çünkü, bosuna çok para vermim
ahahuahahahah
kara liste bu kanka ötesi yok
kardeşlere kalkmaz bizde, biz işin makarasındayız.. ama nos basıcam planlarım o yönde![]()
Forum Kurallarını Bilmedigimi Çıkarabilecek Kadar Beynimi okuyabiliyosunuz.Teknolojinin 10 parmak önünde gidiyosunuz haklısınız
Esprili bir dil mi ? Yüklenmekten başka hiçbişey degil.
yazımı okudugunu sanmıyorum,Bilerek Yapmadığımı Söyledim.
Bilerek Yapmış olsam Bunu Sürekli yapar,sayfayı kitlerdim.
Ama böyle bişeyi niye yapıyım ?
bunu bilerek yapanlara Bende Tepki Gösteririm Ama dedigim Gibi Bilerek Yaptığım bişey degil.
Ahkam kesmiyorum ayrıca![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)