Alfa,EF derken e21 geldi..Hacı abi o değilde alet çok temiz duruyoKazasız belasız sürüşler.
Alfa,EF derken e21 geldi..Hacı abi o değilde alet çok temiz duruyoKazasız belasız sürüşler.
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Can'ım hayırlı olsun kazasız belasız inşallah![]()
BMP
can araba düzgün duruyor tekrardan hayırlı olsun![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Masallah e21 guzelmis hayalimdeki araclardan bi tanesinidir. KAzasiz belasiz insallah![]()
Mapped by DR.ECU
kanka sen donumu değiştiriyorum sanarak araba mı değiştiriyosun napıyosun ya![]()
m10 coupen hayırlı olsun.
yarın ne geliyor?![]()
Marla.![]()
marla dogum falanmı yaptı ? sıyah benekler neden?birde zayıf gıbı duruyo,ama cok tatlı maşallah.![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Bende bugün mersonun depoyu 250 liraya doldurdum 95 oktan shell.Epeydir benzın almıyordum suyu cıkmış hakkaten...
koltuğu tamire götürdüm tam bitiyordu bi gümbürtü koptu dışarı çıktık önce sağa sola baktık bişi yok sonra karşıda bunu gördük araba düz yolda ters yatmıstı...allahdan bi şansı varmışki arkadan kimse gelmedi uzun bi süre.. alalh korusun hepimizi böyle şeylerden
![]()
Maşallah çok güzel.
Bir sorum olucak jantlar sonradan boyamamı yoksa type r ların orjinal rengi böylemi.
Sonradan boyamaysa renk kodunu bana verebilirseniz çok büyük dua ederim size
Eğer orjinal rengi isede herkesden yardım bekliyorum boya kodu için.![]()
Burdan bulamazsam eğer sohpete konu açıcam 1-2 güne.
araç sahibinde sıkıntı yok zaten hemen koştu arkadaşlar saolsnlar bize gerek bile kalmadan şöförü çıkarttılar. düz yolda nasıl yatırdı onu hala çözemedik.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)