enRS 17 inç dimi bu jantlar ?
tavan ayna cam jant, siyah-beyaz kombinasyonu çok güzel Maşallah..
Eyvallah yavrum
Alamana alaman janti kanka
Jantlari takip bastiktan sonra kendiliginden az birsey aldi ozellikle kamber vermedik zaten verecek de yer yok
Tesekkurler
Aynen bende onu ariyorum![]()
[/QUOTE]
o supra bizim mahallede bi yacancı abideydi. sağdan direksyonlu falan. sessiz sessiz geziyordu.. ahhh bi denk getiripte soramadım satıyormusun diye![]()
her iki kırmızı poloya da maşallah bbs çok güzel olmuş çiziksiz kullanmanız dileğiyle...![]()
tabi ya ...
Su bbslerin arkalari ofsetlisinden niye takmadiniz,bulamadinizmi?masallah guzel olmus,tariginkini yolda giderkn gordum hos duruyordu masallah..
bbs lerin 5*114 unu bulamaz mıyız?
Herkese cok tesekkurler, anca eve girebildim
Kirmizi gobek ariyorum, bugun gozume takildi benim de siyah gobek cok siradan oldu
Camurluklari bugun actirdim cok guzel oldu, ilk basta lastikciden cikamadim, duz bile gitmiyordu araba, orada biraz islem yaptik sonra direk Maslak'a gectim, Bilal sagolsun onun yonlendirmesiyle uygun yollu hallettim ben de
Jantlarin farkli olculusunu hic gormedim, secme sansim olsaydi arkalari ofsetli alirdim ben de
5x114 hakkinda bir bilgim yok
Bence bikaç ellenmesi gerek yer ama güzel olmuşnisa tuning faruk abinin emeğine saglık.
![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
@ Stoplar ve kanatın rengi siyah değilde farklı olsaydı daha iyi durudu..
Yinede güzel olmuş , maşallah.Faruk abininde eline sağlık.
Bana göre yayla adam akıllı alçalmıyor şu honda arabası .. Arkası alcak önü yüksek..
Bu arada stop olayına katılıyorum. Faruk abinin işçiliği, esnaflığı da tartışılmaz zaten.
Tarık jantlar çok yakışmış Maşallah diğer Polo'larında Maşallah'ı var.
Performa üretimi 18 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.100 TL Mağazadan satılık sıfır - 50380636
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)