Ayak izleri yaa üzerine cıkmışlar. Tavana basmamışlardır inş![]()
Ayak izi, onlarca var sanki halay cekmisler gibi ama gocuk yok gibi. Sadece tozlu yuzeyden dolayi cizikler var pastayla kurtaririm sanirim.
Guzel bir golgede bakmak lazim gocuk olmasindan korkmuyor degilim
Geçmiş olsun tarık. Bikaç ay önce bende izmire gittiğimde çocuklar tavana çıkmışlar çiziklerle atlattım çok şükür.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Geçmiş olsun Tarık cinnet sebebi valla sırf bu yüzden ayda bir kere ya giriyorum ya girmiyorum kendi
sokağıma ve camdan arabaya bakıyorum sürekli 10 dakka duruyorum dayanamıyorum çıkıp gidiyorum.
Bisikletlisi, top oynayanı, taşla-sopayla arabaya vuranı, böyle üstüne çıkıp tepineni ailelerinin gözünün önünde analarına sövüyorum bir tanesinin de babası çıkıp sesini çıkarmıyor.![]()
tarık valla ne denilir bilmiyorum bu ara arabasına dikkat edenlere bişi oluyor ... cok geçmiş olsn inş dalgalanma kalmaz bide ayakkabılar ufak cocuk ayakkabısı gibide görünmüyor.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
@Tarık geçmiş olsun.
Bizde çocuk olduk milletin arabasına elimizi süremezdik.
Bazılarını çocuk doğurmuyor .ıçıyor resmen.
allahım yarabbim yaaaaaaaaaaaa artık sokagada araba bırakılmıyor 2 dkk dahi olsa :S cıldırıcam cok geçmiş olsun..
JoYTeaM
Tarik geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Tarık kankam yine buna şükür geçen sene fatihte kalmıştım 1 hafta sabah arabayı kalkıyordum tanıyamıyordum etrafında çöpler tavanında topraklar![]()
jetta'mız çok giderli![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)