tayfun antepe yerleşesim geldi beeğitim değil eziyet oldu bize anlattıkları güzel yermiş antep her yönden
![]()
tayfun antepe yerleşesim geldi beeğitim değil eziyet oldu bize anlattıkları güzel yermiş antep her yönden
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Aynen öyle dogru diyosun kendi yerinde yemek bambaşka oluyodur ki kargo ile gelenide başından kalkasın gelmiyo hiç.Ben her zaman burda söylerim, gelen orlardan bilirler beni özellikle bana tepsi baklava getirirler. Hiç vazgeçmiycegim tatlıdır.
![]()
Birde bu KOÇAK normalde yapmadıgı cevizli baklavasını yaptı yarım cevizli yarım fıstıklı
Hahhha bu kadar tesadüf olur kargoyu veren adam abi cidden bunun içinde baklavamı var dedi kıbrısa daha önce getirmedik hiç dedi biz hazine taşımışız haberimiz yok dedi.
Afiyet bal şeker olsunTadı bi başka
![]()
Gol oldu
![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Konu kendi çekimleriniz değilmi yanlış yeremi attım fotoğrafı
http://www.modifiyem.com/forum/f20/g...ml#post2633483
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
harbiden 1 numaraymış
fotoyu kayıt ettim böyle bişey ihtimaline karşı![]()
abi bi meeting düzenlede ben tatlıyla arabayı sen mangalla projeyi kutlayalım arkadaşlarla![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şimdi yazıcamki antepden tatlı isteyenler yazsın diye öyle bir yoğunluk olucakki konu 2dakka içinde hit olucak bende sakat olucam en iyisi ben gidim kendim yiyimde gelim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)