Öbür arabanın fotoğraflarından sonra kıskandı kendileri, kirli mirli dinlemeden en yakın tepede 1-2 fotoğrafını çektik
![]()
Öbür arabanın fotoğraflarından sonra kıskandı kendileri, kirli mirli dinlemeden en yakın tepede 1-2 fotoğrafını çektik
![]()
Evet, evin diğer ufaklığı kendileri
Bi de şu fotosu var, daha çok beğendim bunu aslında.
![]()
Diecastı var da, 250 dolar dedikleri için alamadımTam da öğlen güneşinin dik ışığına denk geldiği için pek özenli çekemedim, olmadı o yüzden fotoğraflar gibi. Sadece fotosu yok dememek için aslında
Bu arada, facebooktan bakarsan bu fotoğraflara daha güzel orada. Yüklediğim fotoğraf sitesi katletti resmen.
Jetta fotosu süpermiş.
hey maşallah be allah nazarlardan saklasın ama güzel bi jant almak lazım artık meleğe
bu arada ön plakayı söktüğünüzde ordada sorun yaratıyolarmı bu güzelliğin önünde plaka kötü duruyo
Tesekkur ederim .
On plakayi simdi cikardim gerci dah oncede denemistim nasil duracak diye . 4 tane vida deligi var beyaz birsey ile kapatilsa guzel durabilir. Polisler genelde birsey demiyorlar ama 3 sene once kilin biri 350z mde on plaka yok diye ceza yazmisti yani binde bir olacak sey benim basima geldi/gelir .
Jant icin cok arastrmalar yaptim ve karar verdim ne alacagima . Kis burada cok agir geciyor kapali garajimda olmadigi icin yazi bekleyecegim .
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)