Eski emektardan 1-2 kare
![]()
Kardeşim valla ilk defa kötüleyen sen oldun tb ediyorum senitampondan tr de bi bende var o sinyaller de falan oem folyo da renge göre cok iyi duruyo hem bana göre hemde baya bi arkadaşım kardeşim abilerim onaylıyor yani o yüzden yolda bile dikkatli sürüyorum tampona bişey olmasın diye
![]()
Folyolar renge uyum sağladı diye pek ellemedimkendimce iyi duruyo teşekkür ederim kardeşim sağolasın hepimizin aracına maşallah kazasız belasız
![]()
Şu araç Aveo ya bakış açımı değiştirdi vallahi
Maşallah kazasız belasız sade ve şık kelimelerini tanımı olmuş![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
lan aveo mu alsam?
dedim kazasız belasız kullanın maşallah![]()
Sarı EF için konuşuyorum, öndeki hem sinyaller hemde sislerder sanırım folyo var. Ama bariz çok amatör duruyorlar ve buda ön görünümü kötüleştiriyor. Hani ne biliyim boyansa veya orj turuncu parçaları varsa onlarla değişse görüntü güzelleşebilir. Ama folyo çok kötü bir görüntü sunmuş. Sisleri Smoked tarzı yapsanız bile bu görüntüden güzel durabilirdi, ama dediğim gibi folyolar işi bozuyor. Aracın rengi ile uyumlu oldu diyorsunuzda uyum falan yok ne yazık ki birisi sarı birisi mat turuncu.Sinyaller amerikan park açık güzel durabilir ama bu durumda kötü duruyorlar ne yazık ki
Yinede kazasız belasız demek istiyorum.![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)