tunceR Nickli Üyeden Alıntı evet hafta sonları ordaydım tşkler gökhan biraderim foto 10 eyvallah çok gördüm nicci jade
Bodrum Panorama by OnurD., on Flickr IMG_9567 by OnurD., on Flickr IMG_9651 by OnurD., on Flickr IMG_9649 by OnurD., on Flickr IMG_9563 by OnurD., on Flickr
Fusion35 ------> OnurD.
gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Maşallah abi, Tuncer abimi aldı ?
Öyle ufaktan yıkadım bugün bayram da temiz temiz binelim iyi bayramlar herkese şimdiden
Mustafa Toprak Nickli Üyeden Alıntı Maşallah abi, Tuncer abimi aldı ? Evet mustafacım gelde bi çekim yapalım
Bu neyyyy lannn akşaam akşaam..
Tango-1 never dies.
gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Evet mustafacım gelde bi çekim yapalım Geleyim haberleşelim cekeriz abim
Meguiarstan sonra
vag
_________________________________ Shell styla
ozKn Nickli Üyeden Alıntı çok gördüm nicci jade aynen oralardaydım fatih - mustafa tşkler..
typeX
İzmire Tekrar Hoşgeldin CVK
35 KU 606- Outlander MT Turbo 34 ENP 29 - TypeR 34 VTE 64 - S2000 34 VG 3670 - Type-R 10 E 6622 - Civic vti
oyyyyyy ilk defa böyle vitek beğendim maşallah
SENSİN.
Cvk renk katmaya geldi,maasallah nokta
Bayram temizliği
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
taytay Nickli Üyeden Alıntı İzmire Tekrar Hoşgeldin CVK tekrardan hayırlı olsun sagi Nickli Üyeden Alıntı amca spec şagi
HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Cvk renk katmaya geldi,maasallah nokta eve girmeden direk bi izmir otoban havası güzel oldu tamam 3e sokan pilot @ilker ; saolasın kardeşim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları