onur geçen sene 599 ve murci vardı,diğerinin plakası da hd ,şuan r8 geldi murcinin yerine 599 duruyo mu bilmiyorum tam.. angorada oturuyolar diye hatırlıyorum
onur geçen sene 599 ve murci vardı,diğerinin plakası da hd ,şuan r8 geldi murcinin yerine 599 duruyo mu bilmiyorum tam.. angorada oturuyolar diye hatırlıyorum
599 da olabilir aynen.hd plakaydı evet.gece eve giderken yanımdan biri geçti pesınden otekisi
porsche gerçekten ayrı bi dünya yeri bndede çok ayrı özellikle 911 turbo lar hiçbir ferrariye değişmem onu![]()
Heralde kullanmadıgım Spor yada Super spor kalmamıstır...
Suan ıcın 997TT veya TTS alınabılıcek en dogru ve herseyı olan Otomobıl...
991TT nın nasıl olucagını merakla beklıyorum,muhtememlen 550-570HP arası olucak ama en onemlısı cok cok daha ıyı yol tutucak!Zaten ınanılmazdı,neredeyse CUP kadar yol tutucak Stok olarak...
Favorilerim
Mercedes SLR McLaren 722S 650HP
Ferrari 599 GTO 670HP
Lamborghini LP670SV 670HP
eger Porsche olursa Porsche Gemballa Mirage GT Black Edition 650HP veya porsche 9ff BT2 850HP bunlardan 599 GTO haric Türkiyede yok
722,722 Hp
Slr var,GTO 2 adet var...
Gemballa Mirage yurumuyor,cok sorunlu bir arac
Nedense SV alan cikmadi...
2 sene Ruf u almistim,Allah korusun,birdaha tovbe!!
Nissan GT-R Switzer R850 850HP bundanda Türkiyede yok
Türkiyedeki en güclü GTR HKS ile güclendirilmis 710 hp lik 34 gtr 01 geri kalan gtr ler ise
işe yaramaz maalesef Türkler Dunyadaki araclardan bihaberler gidip endüsük beygirlerdeki standart modelleri alıyorlar Paraları var ama zevkleri yok Bu konuda Araplar ve Ruslar zirvedeler
bunlar iyidi emniyetin bahçesindekiler
uyuşuturucu geliriyle alındığı ispatlanırsa devletin olacaktı bunlar. sonra ne oldu acaba?
akıbetini bilien varmı
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Hks o gucte degil,640 lik DUZ Turbomla geciyordum...
Ayrica Turkiyede 4.2cc stroker kitli,Alpha12 var. Basit arastirma ile bulursun,zamanlara bak bu sitede...
Ayrica Turkiyede cok iyi hazirlanmis Super Sporlar var,siz bilmediginiz icin yok saniyorsunuz...
670 hp nin uzerinde bir cok super spor var...
Turkıyede kı cogu kısı yalan soyluyor o zaman soyledıklerı hp ler abartılı 670 hp nın uzerınde var ısede cok nadırdır.
Rusyada 1086 hp lik Porsche 9ff gt2 var Türkiyede onu gececek arac zannetmiyorum.Ayrıca Yine Rusya da
920 hp lik Nissan GTR AMS Alpha 12 ile 1050hp lik Lamborghini Superleggera Twin Turbo UGR Race Version un hızlanma degerleri
GTR Superleggera
0 100 =3.2 saniye 0 100 =3.7 saniye
100 200 =4.4 saniye 100 200 =3.9 saniye
200 300 =10.4 saniye 200 300 =8.0 saniye
Lamborghini 3 yarısta da gtr e cok buyuk fark arttı
Lambo o denemenin sonunda kirildi...
Bu sitede zaman listesine bak.
Ayrica Gforce olarak simdiye kadar 7 kit yapildi 997TT lere,en dusugu 670hp idi. Sahipleri Roll larda yada videolar cekip,sitelerde gezinmesi gerekmiyor...
Baktigin yerleri ve cevreni biraz genislet
Alpha 12 sadece sitede kayitli...
Yuklu 599-458 ve bir cok 997tt ler var.
900+ olmasi gerekmiyor,bu tip araclarin ,zaten yapilma amaclarida belli,sure yada rekor yapmak. Ama kullanimi zahmetli-maliyetli ve riskli...
Turkiyede agiz beygiri cok malesef ama cok fazla dogru is var. Senin bilmemen yok demek degil...
997TT ye binme şansım oldu gercekten alınabilecek supersport otomobillerden biri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)