Yayların kesikse 15'i geçtim 14 bile taksan çamurluklara işlem yaptırmazsan sürtmenin önüne geçemezsin unoda.
Yayların kesikse 15'i geçtim 14 bile taksan çamurluklara işlem yaptırmazsan sürtmenin önüne geçemezsin unoda.
çok bilindik bi jant olduğu için beğenmedim ben.. pejo jantı yani bu benim gözümde başka arabada yadırgıyorum o yüzden.. beyaz çok kollu bişey güzel olucaktır.. ya da fiat ın da güzel jantları var.. fiat coupe jantı mesela?
CC jantını kesinlikle bir şekilde deneyin derim.Çünkü jantın hatları çok güzel.Aracı açmış resmen phootoshopta bile..
15" ile çamurluklara işlem yaptırman şart bir de flanş yapmanda gerekir jantlar çok dışarı çıkar.. ama çok güzel durmuş shopla bile..![]()
@Kimseden kopyalayıp yapıştırdığımız yok
@Coupe Jantı veya hlx jantını yakıstıramadım ben şahsenBu Arada erdem kardeşim camurluk işlemleri görecek zaten takmışken 14 takmam 15 den aşşa da takmam yani
kopartacım ile görüştük jantı alır almaz o işleri halledecek. Başka jant tavsiyelerinize açığı Arkadaşlar..
AP Type-R
[QUOTE=Rec.O;1916333]@Kimseden kopyalayıp yapıştırdığımız yok
paşam sakin ya kopya deil alıntı dielim ortamı yumuşatalım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)