Yeterince kasislerden nası geçiyosunxxxxxyaptik kimseyide kirmadim tek tek cevap yazdim artik kasislerden hiz kesicilerdn nasi geciyosun xxxxxxxxxxxbirakalim
maşallah...fazla düşük gibi değil ama yine de iyi..sanrsam lastik yanaklarından..bu arada tenekeleri parlatırsanız daha hoş duracaktır![]()
öyle dediginiz gibi kasisden nasıl geciyorsunuz kadar düşmemişki
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
masallah....bu yukseklıkte kullanım rahat oluyor bende kış geldıgı ıcın senın aracın yukseklıgıne nerdeyse es degerde kaldırdım artık surtme olmuyor![]()
5lik yayın düşmesi gerektiği kadar düşmüş.Güle güle kullanın.Sürüngenlik kavramlarımız farklı sanırım.Benim kışlık moddaki yüksekliğim bile bundan daha basık:S
maşh.bu hali fena durmş.
yorumlar için teşekkürler benim düşürebileceğim bu kadar çünkü okuldaki saçma betondan yapılmış kasislerden arabada 2 kişi varken tam sıfır geçiyor
Aracın güzel maşallah allah kaza bela vermesin.Ama iş sürüngenlik olayına gelince durum biraz farklı bir hal alıyor.Ciddi derecede yere yakın gezen ve saçma olarak nitelendirdiğin kasislerden bir şekilde geçebilen bazen geçemeyip yolunu değiştiren konfor dahil birçok önemli şeyden feragat eden ve çoğu zaman maddi olarak kişiye zarar versede bu güzellikten vazgeçemeyen araç sahipleri var aramızda.O arkadaşların araçlarının yanında biraz yüksek kalıyor tabi ama yinede emek ve para harcamışsın emeğine sağlık.
Teşekkürler sonunda beni anlayan birileri çıktıEvet tabikide yerle bir gezmiyorum sitede bazı araçlar varki yanlarına benim aracımı koyunca benim aracım jip gibi kalır onların yanında.Ama şu anda aracım kendi çapımda ve sınırlarımda benim için sürüngen okuldaki saçma,betondan kasisler olmasa dahada düşürebilirim ama elimden geleni bu
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)