1.6 16v Palio 7 de 7 yaparak drag 1.si oldu...
Araç Sahibi:Emir_hks
videolar gelicek...şuan ayarlanıyor...en kısa zamanda atılacaktır...
veeeee!!!Katil
07 Mart Pazar RPM16 Drag Day!!!
Devamı Altta!!!
1.6 16v Palio 7 de 7 yaparak drag 1.si oldu...
Araç Sahibi:Emir_hks
videolar gelicek...şuan ayarlanıyor...en kısa zamanda atılacaktır...
veeeee!!!Katil
07 Mart Pazar RPM16 Drag Day!!!
Devamı Altta!!!
saçma biraz ya geçtiklerinde bişe yok yada araçta başka şeyler var :d
Palio 1.6 16v ile flash gecmek zor birsey degilki, 1.4is zaten cocuk oyuncagı...
106 da durumu kötüyse, debriyajı vs iyi degilse gecilebilir.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ne kadar yüklü olabilirki![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ilginç ama tebrikler...
Geçen sene draglarda 1,6 paio ya 6-7 boy atmıştım ki benim aracım xs, gti ı geçmesi şaşırtıcı cidden
Bahsi geçen palio benim![]()
Daha drag konusunda pek tecrübem olmadığı için o gün yakın bir arkadaşıma verdim aracı,ilk olarak 306 ile denemek istiyorduk sonra noldu bilmiyorum araya 106 girdi biz çekindik baştan ama sonra dene dene diye ısrar etiler denedik geçtik 106'nın sahibi aracında sorun olduğunu söyledi bizde tamam normaldir diyip 306 ile denedik geçtik ardından 106'nın sahibi tekrar deneyelim dedi bizde yine çekinerekyok dedik ya olsun arabayı daha alalı 1 hafta oldu aracın nesi var nesi yok görelim istiyoruz dediler ve tekrar denedik bitiş noktasında uzaktan gördüğüm kadar yan yana geçtiler, aracı kullanan arkadaş siteye üye zaten gördüğünde yazar en olumlu yorum ondan gelir.Daha sonra yakın bir abimiz ile birlikte gelen flash vardı bize denilen yüklü olduğuydu egzantrik vs (ne kadar doğru bilemeyiz tabi) olanlar bunlar dediğim gibi o gün aracı kullanan arkadaş gördüğü zaman konuyu yazıcaktır
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)