Deniyorum bakalım en son öyle olcak gibi görünüyo. değişiklik iyidir![]()
Amk ya bıktım şu polislerle uğraşmaktan. filmlerimide söktürdüler egzozumuda.
ne istiyolar anlamıyorum ki slencer bile takılı haldeyken bağlıyolardı bi dünya ceza yazıyolardı itiraz ettim bağlatmadım cezada kestirmedim ama egzozu ve filmi sökmeden kurtaramadım arabayı.
bıktım artık ya.
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
geçmiş olsun kardeşim hep böyleler ben sırf o yüzden kullanmıyorum arabayı ayda yılda 1 çıkartıyom
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
saol kuzen. Bnde öle yapıcam bundan sonra ya bıktım vallahi. gündüz çıkmıcam bundan sonra çıkarsam akşamları çıkıcam arabayla. yapcam amk yine film de yapcam egzozuda takıcam.
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Bak sinirden aklıma bile gelmedi. birde parka çekiodu çekerken parkın girişi dehşet yüksekteydi. çıkarken ön tapmonun alt çıtasını ve manifolt un cıvatasını kırdım. birde o masraflar çıktı. dedim ama ben burdan çıkmaz diye. dinlemediler. hakkımı helal etmiyorum size dedim allah belanızı versin dedim tık yok. biliyolar suçlarını sustular söktür gel dediler. madem söktür gel diceksin neden bni buraya soktun dedim tık ses yok.
sıkıldım bıktım bunlardan...
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
geçmiş olsun...herşeyi orj. çevir bence ..cam filmide yapma daha güzel...Allah kaza bela vermesin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
maşallah 205 i çok sewerim aracında çok diri duruyo allah kaza bela vermesin jant rengi çok güzel olmuş ortadaki peugeot logolarını kırmızı yapabilirsin bence hoş olur bide orj farların içini karartıp takarsan bence angelden daha hoş durur arabanın tüm hatları köşeli angeller sırıtmış biraz
nasıl olur nasıl yapılır bilmiyorum ama bende orjinallerin karartılmasını tavsiye ederim . araç çok güzel çok diri böyle bir arabaya bu stop ve farlar yakışmıyor.sizde belirtmişsiniz zaten karambole geldi diye . bir önerim daha logo yu siyah folyo kaplatmanız çok yakışır kanımca . jantlar bence böyle iyi(siyah hali)fakat beyaz ve bijonları kırmızı halini merak ettim daha iyi olacağını düşünüyorum.yukarıda yazdığınız olay içinde geçmiş olsun . malesef polislerimiz böyle ...
abi kaçakmı girdiniz sahaya sanki fotoları çekelimde kaçalım havası var orda
stoplar iyide farlar olmamış yaa jantlarda orjinal renginde olsa daha diri bir görünüm ortaya çıkabilir
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
işte ya olay bitmiştir kendine gelmiş aslan parçası
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)