geçen gün bende karşı şeritte ilerlerken gördüm . plakayı görememiştim, içimden si'ye ne kadar çok benziyor dedim, burada görünce anladım![]()
geçen gün bende karşı şeritte ilerlerken gördüm . plakayı görememiştim, içimden si'ye ne kadar çok benziyor dedim, burada görünce anladım![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
önder bazı arkadaslar direniyordu hatırlarsın 4 kapılı si olmaz die allahtan 4 kapısı var
anladın sen onu :![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
yakala biladerbirde bana yollarsın
görüşemiyoruz engin
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
öle abartılacak kadar guzl degil...
wayyy be gider gider nereye kadar emrah kardeşim selamlar ethm tanışmadık erhalde ama gece gece güldürdün beni pertçi dükkanı![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
valla gorusemıyoruz muratcan gecen mersın tayfası geldı kanks bı sen yoktun baya eglencelı gectı yınegelde bırgun kalmalı gel rakı ıcemedık senınle bır bız bugun Awesome ıle ıctık Kebabcı adıle gıttık taa karsıyakaya ooo superdı valla ınanmassın bır duble rakı dolduruyorlar dudak payı kalmıyor bardakta ac karnına o duble bır salladı benı gormen lazımdı cok gulduk dun cok
haa o geceden sana bır enstante vay araba 4x4 lerını yakmıs (dörtlü) benim bunu diyen
ahahha
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)