Sagolsunlar Ankara'dan, Kutahya'dan gelen arkadaslarimizla bu aksam ufaktan toplandik, birseyler yedik-ictik, bol bol muhabbet ettik.. 3-5 hatira fotograf cektim
Soldan saga: TarikS, Turquake, CGTY, CasabLanca, R-Turbo, Gokhan43, freeman, FaBeRgE
Sagolsunlar Ankara'dan, Kutahya'dan gelen arkadaslarimizla bu aksam ufaktan toplandik, birseyler yedik-ictik, bol bol muhabbet ettik.. 3-5 hatira fotograf cektim
Soldan saga: TarikS, Turquake, CGTY, CasabLanca, R-Turbo, Gokhan43, freeman, FaBeRgE
Ankara'dan Kütahya'dan bu soğukta kalkıp gelen casablanca , cgty , r turbo , freeman , faberge ve turquake hepinize teker teker çok tşk ederim kendi adıma
Tarık sana da çok saol yavrum yerlere yattın foto ugruna
Güzelce yedik içtik güldük eğlendik günü bitirdik
Eskişehir Espark'a Sevgililer günü için bi tünel yapmışlar milelt not yazıp asıyor falan biz de hatıra olsun diye not bıraktık orayaEray tam bi zıpırsın olm allah seni kahretmeye
![]()
![]()
EMC
Cok yorgundum uykusuzdum gelemedim ....![]()
Gökhanla dün konusmustuk halbuki ama işim cıktı bugün sehir dışındaydım aksam 6 gibi döndüm eskişehire gecede uyumayınca yol yorgunluğuda üstüne cabası oldu....
Kusura bakmayın arkadaşlar aranızda olmayı isterdim...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
çok iyi olmuş harbidende güzel kareler çıkmş![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Gelenlerin ayağına sağlık kendi aramızda güzel bi buluşma oldu, hava biraz soğuktu ama yapcak bişi yok, bu arada sanırım kilo almışım biraz![]()
Çok eğlenceli,bol üşümeli bir buluşmaydı ama çok güzel oldu..Fotolar için ayrıca teşekkür ederim.Yeni tanıdığım birbirinden değerli TarikS, CGTY, CasabLanca, R-Turbo, freeman arkadaşlara da bol selamlar.Tekrar biraraya gelmek dileklerimle..Gökhancım herşey için teşekkürler,en yakın sürede görüşelim tekrar![]()
Tamam tamam gelcez gökhanla söz
Edit : Gelicez derken gökhana sormadım ama olsun o geliyo nasılsa bol bol taklırım bende bi sefer peşine![]()
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)