maaşallah araca kazasız belasız....
maşşallah şuana kdr gördüm en gzl Gc8 lerden birisi sende kıymetini biliyosun ztn belli kazasız belasız..
hayırlı olsun aracınız ,,maaşallah gerçekten çok güzel duruyo ,,gc8 imprezza ailesinde çok ayrı bi makina en sevdiğim hala o diyebilirim,,,jant konusunda sizinde dediğiniz gibi OZ ultralar çok yakışıyo bencede ,,ilerde onlarda nasip olur inşallah .............
Kasa cok orjınal duruyor temiz ve diri duruyor ben olsam komple standarta cevirirdim yada daha açık bronz bir jant takardım veya prodrive takardım.Bu advan modeli o kadar cok varki ben bıktım görmekten.Araba o kadar guzel duruyorki jantlar göze batmış.maşallah tekrar hayırlı olsun
varsa ön panjur logosu getirten benide yazın.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu sayfadaki tüm jantları alasım geliyor![]()
- Wheeldude.com - Professional wheel dealer.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Pembe İ amblemi ararken şunlarıda buldum ilginizi çekerse
Subaru
ama bence Pembe İ amblemi takmayın arabanıza![]()
![]()
Yıldızlı olan pembe amblemde mevcut
Burdaki linkte zebil gibi dolu![]()
pink subaru badge items - Get great deals on eBay Motors items on eBay.com!
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bu ambelemstandart mı ölçüsü falan varmı şimdi verıyım ebaydan sipariş
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
verirken banada versene bir tane, benimki çatlamış güzel gözükmüo.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bu kadar orjinal bi arabaya da ben olsam replika jant yerine prodrive takardım
kazasız belasız tekrardan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)