ÇGH diyorum haha![]()
helal olsun ne yapsa yakışır kardeşim![]()
Emek varsa güzel olacaksa işçilik iyiyse neden olmasın. Hayat zaten sıradışı sen neden sıradan olasın ?
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
vay AMGkanka panjuru elinle tutup fotoğraf çekmişsin güldük eğlendik bitti tamam bence ötesine gitme
OPC'nin ruhuna aykırı o panjur, bekliyoruz...
şimdi söyle düşünürsek ama millet panjuruna gidip bahçe tellerinden tel yapıyor kullanıyor ona bi lafım tabikide yok ama , denemekte yarar var bu şekilde direkt değilde hoş duracak şekilde bizde tel deilde mercedes panjurunu kullanıcaz en nihayetinde
canımsınolucak kardsm
![]()
eyw çok saolasın, dediğin gibi sonuçta , yapıcağımız işlemde orj panjur yerine yine orj ayakları ve karşılıklarını kullanarak yapılacak bşy olucak beğenmezsem 4 tane vidayamı somunamı herneyse onları çıkarmaya bakar
en azından yaptım derim
![]()
kesinlikle amaç o zaten klişeleşmiş değilde biraz dışına uygun ve kaliteli olacak şekilde çıkmakteşekkürler
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Kötü olmuş diyemem çirkin durmamış ,diyecek söz bile bulamadım olmamış diyemiyorum, deniyorum yazamıyorum bile![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
bugüne kadar bu arabaya yapılan jant dahil herşey çok güzeldi forumda en beğendiğim araçlardandı ama bu işi farklı boyuta taşır.
burdaki arkadaşlar muhtemelen araç sahibini yakından tanıdığı için daha olumlu bakmışlar ama biri sokakta böyle birşeyi başka bir araçta çekse kendi çekimlerinize koysa forumun yüzde 95i t..ğın dibine vurur.
ben yapılmasın derim ama araç sahibinin kendi zevkidir kendi düşüncesidir. 100 kişiden 99 unun beğeneceği bir aracı 100 kişiden 10unun beğeneceği hale sokar bence bu durum.. amg yazısı konusunda da taksilere type-r yazısı yapıştıranlara nasıl bakıyorsanız öyle bakıyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)