katalog cekimleri gibi olmuş maşallah aracada cekenede
Printable View
katalog cekimleri gibi olmuş maşallah aracada cekenede
Cupra lip lazım kesinlikle. Maşallah çok güzel yine de. :)
maşallah çok güzel görünüyor bende arkadaşlara katılacağım ve cupra lipi diyorum kesinlikle :)
http://i53.tinypic.com/2dgujit.jpg
maşallah adaş çok güzel oldu en sonunda temiz temiz resimlerini görmek kısmet oldu :). bi eksiği kalmış oda marşpiel onu da r32 gibi birşey yaptırırsan çok güzel olur .
Oh bee wagenwerks tadında :D
Çok güzel.. Örnek alınası cinsten.. Maşallah..
Eyw, darısı başına :icon_tup:
Düşünüyorum, şuan arka ile ilgili düşüncelerim var aracı düz olarak ayarlamamıştık görüntü için düz ayarlıyacağım bu sefer arkayıda bi 2cm basıcam kamberde biraz daha gelir :)
Walla öle bir big project neden olmasın :D
eyw teşekkürler
haha walla arabayla uzun süre ilgilenemediğim için hiç yıkama filan yapamadım.Ama havalar düzelsin atıcam 915 i , geçen sefer elimi korkak alıştrmıştım :)
Sağol kardeşim,çok teşekkür ederim. Senin projeyi sabırsızlıkla bekliyorum ;)
Yok yau,öyle bir iddamız yok :)
Timu gelsede çekse diyoduk bizde :D
Oem değil yau yurtdışından kargo dahil 200tl ye geliyor r32 marspiyeller.Cuprayla filan ugrasmaya değmez :)
Teşekkürler,oğuz genç yeteneğimiz :)
Lip mip yok marspiyelde yok para harcatmayın argadaşım insana :D
Çok saol kardeşim, şöyle bi toplanabilsek turkish wagen spec olur walla :beuj:
maşallah çok güzel duruyor kendi kendime kufur ediyorum ben niye bundan almadım gıttım 4 kapılısını aldım dıye ama benım aldıgım zaman bunlar yoktu :(
Tamponlar r32 panjurda gti yazisi biraz tuhaf olmus, bin kere dedik cikart artik :)
Allah kaza bela vermesin .
gti makinalı r32 olmasından iyidir la :)
Amin conem.
R32 değide R logosu nasıl olurdu acep?
Ön baya müsait yan resimden görüldüğü kadarıyla baya mesafe var yere o yüzden cupra r lip takılabilir, r32 marşpiyelleride polonyadaki elemandan sipariş çek artık :)
Başarılarınızın devamını dileriz efenim :)
Amaa video da isterik böyle kandırma bizi
masallah kazasız belasız, on dısk capları cok kucuk gorundu gozume, frenleme ne alemde?
Maşallah. Çok şık . Kazasız belasız
İyi gider patron lip mip :cool:
http://i262.photobucket.com/albums/i...2/IMG_4220.jpg
Korkak olma bas geç sonra sileme 915'i lanet et :D 915'i korkak korkak sürmek lazım yoksa işkenceye dönüyor :o
yaw egzost patlatmalı ufak bi video varda video sitelerine üyeliğim yok :) yaw aracın gideri chipli k03 den hallice şuan neyini merak ediyonuz :)
yok yok araca bişi yapmıcam artık kafi , para harcamıcam :)
915 öyle aynen Gökhan, ondan çok korkak sürdüm silememekten korktum :)
frenlemem gayet tatminkar. Fazlasıyla memnunum. 18" ler ile ufak gözüküyor jantlarda çok geniş aralıklı oldugu için. 288mm ön 256mm standart disklerim var, tüm disk ve balatalarım yeni. Performans için esasında 2. el brembo ve taşıyıcı alıp takıcaktım bir ara ,312mm e 4 podlu olarak geçicektim. 1000tl gibi halledebiliyordum ama gerek görmedim açıkcası.
Keyfle devam ediyorum bu şekilde.
Görürüz havalar iyice bi ısınsında o para cepte durmaz agaa :)
Gökhan senle tanıştık benim başımada sardın bu detailing illetini kafam çok karışık ne alacağımı kestiremedim bi türlü :S
Frenler benimde hoşuma gidiyor çok yüksek hızlar haricinde gayet tatminkar bencede ama frende bi yere kadar lastiklerde çok önemli istersen 16 pod fren sistemi olsun çekik gözlülerin lastikelriyle pek bi faydası olmuyo araba abs manyağı oluyor :D
Dunloplarımla şimdilik çok mutluyum :D