katalog cekimleri gibi olmuş maşallah aracada cekenede
maşallah çok güzel görünüyor bende arkadaşlara katılacağım ve cupra lipi diyorum kesinlikle
![]()
CEE 87 CORSA C https://r.resimlink.com/H3JFn.png
CAZ83 http://i.hizliresim.com/Mo5XR2.png
RR183 EG CİVİC https://r.resimlink.com/Zr6xZ.png
maşallah adaş çok güzel oldu en sonunda temiz temiz resimlerini görmek kısmet oldu. bi eksiği kalmış oda marşpiel onu da r32 gibi birşey yaptırırsan çok güzel olur .
Eyw, darısı başına
Düşünüyorum, şuan arka ile ilgili düşüncelerim var aracı düz olarak ayarlamamıştık görüntü için düz ayarlıyacağım bu sefer arkayıda bi 2cm basıcam kamberde biraz daha gelir
Walla öle bir big project neden olmasın
eyw teşekkürler
haha walla arabayla uzun süre ilgilenemediğim için hiç yıkama filan yapamadım.Ama havalar düzelsin atıcam 915 i , geçen sefer elimi korkak alıştrmıştım
Sağol kardeşim,çok teşekkür ederim. Senin projeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Yok yau,öyle bir iddamız yok
Timu gelsede çekse diyoduk bizde
Oem değil yau yurtdışından kargo dahil 200tl ye geliyor r32 marspiyeller.Cuprayla filan ugrasmaya değmez![]()
Teşekkürler,oğuz genç yeteneğimiz
Lip mip yok marspiyelde yok para harcatmayın argadaşım insana
Çok saol kardeşim, şöyle bi toplanabilsek turkish wagen spec olur walla![]()
maşallah çok güzel duruyor kendi kendime kufur ediyorum ben niye bundan almadım gıttım 4 kapılısını aldım dıye ama benım aldıgım zaman bunlar yoktu![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Tamponlar r32 panjurda gti yazisi biraz tuhaf olmus, bin kere dedik cikart artik
Allah kaza bela vermesin .
R32 değide R logosu nasıl olurdu acep?
Ön baya müsait yan resimden görüldüğü kadarıyla baya mesafe var yere o yüzden cupra r lip takılabilir, r32 marşpiyelleride polonyadaki elemandan sipariş çek artık
Başarılarınızın devamını dileriz efenim
Amaa video da isterik böyle kandırma bizi
yaw egzost patlatmalı ufak bi video varda video sitelerine üyeliğim yokyaw aracın gideri chipli k03 den hallice şuan neyini merak ediyonuz
yok yok araca bişi yapmıcam artık kafi , para harcamıcam
915 öyle aynen Gökhan, ondan çok korkak sürdüm silememekten korktum![]()
frenlemem gayet tatminkar. Fazlasıyla memnunum. 18" ler ile ufak gözüküyor jantlarda çok geniş aralıklı oldugu için. 288mm ön 256mm standart disklerim var, tüm disk ve balatalarım yeni. Performans için esasında 2. el brembo ve taşıyıcı alıp takıcaktım bir ara ,312mm e 4 podlu olarak geçicektim. 1000tl gibi halledebiliyordum ama gerek görmedim açıkcası.
Keyfle devam ediyorum bu şekilde.
Görürüz havalar iyice bi ısınsında o para cepte durmaz agaa
Gökhan senle tanıştık benim başımada sardın bu detailing illetini kafam çok karışık ne alacağımı kestiremedim bi türlü :S
Frenler benimde hoşuma gidiyor çok yüksek hızlar haricinde gayet tatminkar bencede ama frende bi yere kadar lastiklerde çok önemli istersen 16 pod fren sistemi olsun çekik gözlülerin lastikelriyle pek bi faydası olmuyo araba abs manyağı oluyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)