yaa fuar ortamı oyleydı, bızde kaç kere gıttık bı koşeden kesıcı sesı bı koşeden bass sesı gelır, sesın gldğı yere yoğunlaşır mıllet :) sessz olunca bı tur atıp 'ben boyle fuarın ....... .......' dıyıp çıkıp gıdıor mıllet.. :D
Printable View
yaa fuar ortamı oyleydı, bızde kaç kere gıttık bı koşeden kesıcı sesı bı koşeden bass sesı gelır, sesın gldğı yere yoğunlaşır mıllet :) sessz olunca bı tur atıp 'ben boyle fuarın ....... .......' dıyıp çıkıp gıdıor mıllet.. :D
Ya sorma 2005'ten beri giderim katılımcı girdiğimizde olmuştur..
Eskiden daha salonun kapısından girmeden egzos sesleri, bass sesleri gelirdi..
Yürüyecek yer bulamazdı insanlar.. Şimdi ise bırak kapıdan seslerin gelmesini içeri giriyosun yine bişey yok.. Adamlar katılımcı bulamamışlar, anahtarlıkçı, koltuk kılıfçısı falan almışlar..
Bi standda satılan otobüs koltukları ilgimi çekti :D
yaa tmm aşırısı kotu oluo baş ağrıtıo ama fuar bu adı ustunde egzoz sesı blow off sesı bass sesı herşy olacak, eskıden ıçerde 106lar alev atıodu :D şmdı arabaları aku takvıyesı yapmak ıçın çalştırıorz.. :D
otobus koltukları? :S dur yarn ona bı uğraym asdsdhdshhsd.. :D
cooperın burnuyla fazla oynamışlar.
bilmiyolar ya bunlar işi. :D
Lambo kapılı olanlamı :)
evet lambo stil kapılı. :)
O yine iyi yaa :)
kapora vermem gerekiyodu fttuninge onun icin gittim bende icerde 30 tane araba vardi galiba fazlasi oldugunu sanmiyorum bizim mini bulusmalari bile daha kalabalik oluyo :)
valla ben uyuz oluyorum şu arabanın burnunu açanlara.
ön tamponu kocaman hava girişi yapıyolar ya.
pejo 407deki gibi.
sanki kar küreyecek arkadaş... :D
tampon yapacaz diye şöyle delik açıyolar ya dört bi yandan.
nasıl hava ihtiyacı varsa mübarek oksijenimiz yeyip bitirecek.
http://www.resimyukle.gen.tr/image-C908_4DB368AF.jpg
bu sene ztn bellıydı sierra magustic caddence jbl magnat pionner vb sony gıbı markalar gırmıyceğını acıklamışdı
nedenı ıse stand paralarına cok abartmalarıydıı al geçensene sierraya cıkan 106 yı bılırsınz adam sesı acıo sarkının basları calana kadar 2 dk bıtıo ve kapattırıyolar varmı böle saççmalık BEN fuara arabamı hazırlıcam 1 fırma olarak 20 mılyar 30 mılyar harcıycam ve o fuarda 2 dk acıcam sesını ha yAPMa ya :D
NERDE O ESKI 2006 2007 2008 FUARLARI NERDE O FB 3400 LER OFF OFF
CARMANİACLub akardı :D
20 21 Tane aracın modifiye edildiği en sönük modifiye fuarı bu senen ilgisizlikten ve fuar düzenleyenlerin katı kuralları yüzünden modifiyeli araç sahiplerini gitmemesinden dolayı modifiye fuarını düzenleyenler tarafında modifiye fuarını bitirme kararı alınmıştır. Gitmek isteyen var ise bugün son gün.
aşağıdaki linkten alıntı ve film bende 1.21 de koptu kapadım sonra ne oldu bilmiyorum
Von Modifiye (suç Degil Yaşam Tarzi) gepostete Videos: Sonkez Düzenlenen CNR Expo Modifiye Fuarı - Part 1 [HD] | Facebook
hahaha koptum :D kar küreyecek arkadas :D cok güzel :D
Fuar gercekten vasattı cekimlerde 3-4 araba cektım zaten Audi,Porsche,Bmw,Kırmızı civic, fume civic birde arkadasımızın cliosu vardı beyaz onu cektım fuarda gecerlı araba yoktu iyice sacmalanmış Sıkıntıdan mankenlerle kanka oldum resmen mankenlerın resmi 100 taneyse arabaların 30 tane felandır :D
her sene daha kötüye gidiyor....
Bilo ve kırmızı bbs ies dışında güzel araç göremedim.