fuarda melihin araç kırmızı civic birde toros çok güzel.
Torosu canlı canlı çok gördüm fakat tesisatı bi türlü içime sinmemişti,umarım şimdi daha iyi olmuştur.
Çünkü boğuluyodu tesisat,o kadar yapılan şeye rağmen 2 adet DD ile bitiyodu işi.
Printable View
fuarda melihin araç kırmızı civic birde toros çok güzel.
Torosu canlı canlı çok gördüm fakat tesisatı bi türlü içime sinmemişti,umarım şimdi daha iyi olmuştur.
Çünkü boğuluyodu tesisat,o kadar yapılan şeye rağmen 2 adet DD ile bitiyodu işi.
cok cansızmıs fuar
fuar boş denilebilir..yarın sabahtan akşama kadar ordayız gene..pazar kalabalık olur biraz daha.ama eski fuarlardan eser yok..
Araçlara emek verilip cıkartılmıs ama bildiğin boş fuar bu sene. bi bilo toparlıyo etrafına gibi ama bakalım :)
bu kadar kötü yapılmış aracı özellikle nasıl toplamayı başarmışlar anlamadım. arada güzel olanlar vardır belki ama genel olarak çok kötü :S
Techturkey aktif üyelerinin otomobilllerini bir otoparka toplasak çok daha canlı ve güzel bir iş çıkar ortaya:)
Fuardaki fume vtec II'nın sahıbının nıckını bılen varmı arkadaslar. Aracnın resımlerını cektım orjınallerını ıstıyordu mail adresine atacam dedim zaten yeterınce fotoraf war sitede bende atıp kalabalık ypamk ıstemedım bana pm yoluyla ulabılırse aracını cektıgım arkadas cok makbule gecer
Güzel yorumlarınız için teşekkürler elimizden geleni yapmaya çalıştık kısa zamanda fuar alanı çok küçük herşey yasak hakikatten çok kötü tesisatı açıyoruz zrt uyarı curt uyarı cnr yönetiminin payı çok çok büyük bu kadar kötü olmasında fuara girmek isteyen bana ulaşsın ben yarın 2den sonra ordayım sizi sokabilirim arkadaşlar numalarımı yazıyorum. 0535 698 32 32 - 0555 744 26 89 aramanız yeterli para vermeye değmez yani.
banada yollayabilirsin arkadaşım benim ben ulaştırırm :)
kardesmn aracı o faruk_vtec
faruk_vtec@hotmail.com fotolar içinde saolasın ;)
ya 2006 ya 2007 de 2-3 hall dolaşıyorduk şimdi 15 arabaya kadar düşmüş dikkatimi çekende bilo kırmızı civic ve bbsli hb eg başkada dikkat çekici birşey yok:)
fuar demek piyasada olmayan,bilinmeyen,yeni gelişen parçaların tanıtılması satışa çıkarılması demek değilmidir. en azından bizim denizcilik fuarında böyle olmuştu:)
fuar harbıden tırt yanı toplsan 25-3otane arac war,
mat eg,kırmızı sedan ek,faruk vtec ın fumevtc2 guzeller..
hee bıde mını benım bıraz hosuma gıttı :D
baştan sona yorumlarınzı uşenmedn okudum :) herkes ısyan etmış hak verıormym? vermemk ımkansz! bu durumun tek sorumlu CNR yonetımıdır ama bılıorsnz burası turkıye bı şeklde çark donuo.. ;)
CNR bu fuarı ne amaçla yaptı anlamş deılm mıllet merak edıo muzık sıstemını yada kendı adıma konuşım egzoz sesını, gaz verıorm 2000-3000 pat uyarı gelıo yukardan :) fuar sahıbı hanmefndı sureklı camda ve hangı arabayı çıkarsam dıe bakıo bu zıhnıyetle bu fuar bu kdr oluo :) bız elmzdn gelenı yapıorz ınsanlarla ılgılenıorz sonuçta o kdr para vermışler rıca ettıklernde ben çalştrıorm, çıkarırlarsa çıkar gıderm :) benm bı kazancm yada kar'ım yk..
hepımz bırbırımızı az çok tanıorz, tanışmşlğmz olmasada forumda muhabbetmz olmuştur, bnce fuara gtmenıze grk yk bursadan ızmırden arkadşlarda sordu yalan soyleme ıhtıyacı duymuorm onlarada glmeyn dedm, seneyede olmasn zatn..
nyse lafı uzattm kusura bakmayn, ben bu fuarda şunu anladımkı turkıyeden hıç bı ..... olmaz (lutfn noktalı yerı ıçınzden doldurnz ;) :D)
melıh arkdşmn dedğı gbı glmk ıstyn varsa melıhe ulaşsn ıçerı gırmenz ıçın elımzdn gelenı yaparz..
resımler ıçın emrah arkdşma tşk edrm, onunla tanışmş olduk.. :)
eğer motorum açıksa ordaym dmktır :) gelck arkadşlarla tnşmş olurz.. emrah arkadşmzn makınesınden bı kaç kare..
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/23/14703.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/23/14727.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/23/14756.jpg
bu gün fuara gittim tatsızdı:icon13: inanın bizim ümraniye sanayiyi gezin daha fazla ve güzel araç görürsünüz:D
melih arkadaşımızın arabasını yakında gördüm sağlam makina tanışmak nasip olmadı öğleden sonra gelir dediler:)
resimlerdeki honda baya iyi de o yanındaki beyaz clio symbol motor kaputunu bir daha açmasa iyi olur resmen facia :icon13: insan motoru bir silmezmi yaaaa:beuj: