User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
205 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Tuning Show 2011

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saat 11 gibi gittim daha dolmadan ki doldu mu sonra fuar alani bilmiyorum da , yuzyilin en patates fuari unvanini alirdi . Siteden Melih beydi sanirim arabasinin masallahi vardi bikac firma disinda jant fuari denseydi daha dogru olurdu . Bi cumartesi oglen maslak sanayi turu yapinca daha cok keyifleniyo insan kesinlikle 20 dakikada girip ciktim . Ama yine de fuara giren insanlar hazirlanmisti
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saat 11 gibi gittim daha dolmadan ki doldu mu sonra fuar alani bilmiyorum da , yuzyilin en patates fuari unvanini alirdi . Siteden Melih beydi sanirim arabasinin masallahi vardi bikac firma disinda jant fuari denseydi daha dogru olurdu . Bi cumartesi oglen maslak sanayi turu yapinca daha cok keyifleniyo insan kesinlikle 20 dakikada girip ciktim . Ama yine de fuara giren insanlar hazirlanmisti
    iyi dilekleriniz için teşekkürler sağolun
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Murat Özcan
    Misafir
    kırmızı aracı bende begendım masallah

merve
    Misafir
    melih ben dürüst bir yorum yapayım sana, facete felan gördüm iletini sanırım, ne alaka dedim o arabada fuara çıkıcak ne var. senin olayında benim arabamın dergiye çıkması gibi olmuş biraz ilk teklif getirdiklerinde onada ne alaka demiştim alınma sakın
    ama şu var orda ciddi çirkinleştirilmiş arabalar var en azından sen katletmemişsin arabanı stickerlar dışında, yani bi modadır gidiyo ama iğrenç bi moda ya en kısa zamanda sökmeni dileyerek, tebrik ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    melih ben dürüst bir yorum yapayım sana, facete felan gördüm iletini sanırım, ne alaka dedim o arabada fuara çıkıcak ne var. senin olayında benim arabamın dergiye çıkması gibi olmuş biraz ilk teklif getirdiklerinde onada ne alaka demiştim alınma sakın
    ama şu var orda ciddi çirkinleştirilmiş arabalar var en azından sen katletmemişsin arabanı stickerlar dışında, yani bi modadır gidiyo ama iğrenç bi moda ya en kısa zamanda sökmeni dileyerek, tebrik ediyorum
    Teşekkürler merve arabamda fuarlık bişey olmadığını bende biliyorum bunu daha önce yazmıştım zaten Fuarlık olması için zamanda yoktu uğraşalım yapalım edelim en pratik en hızlı en basit uygulamaları yaptım Aslında genel olarak beğeniliyor ama araç fuarlık olmadığı için açıkca basit kaçıyor. Olumlu yaklaşımın ve seviyeli eleştirin için çok teşekkürler sağoalsın

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük tesisat firmaları vs. hiç biri yok.. Neden ? CNR'ın saçma şartı yüzünden..

Her saat başı sadece 2 dakika müzik açma izni vermiş CNR yönetimi AY-ER ve diğer büyük firmalara..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük tesisat firmaları vs. hiç biri yok.. Neden ? CNR'ın saçma şartı yüzünden..

Her saat başı sadece 2 dakika müzik açma izni vermiş CNR yönetimi AY-ER ve diğer büyük firmalara..
    Belirli koydukları bi sürede yok. Bir adam gelir arabayı bi daha çalıştırırsanız ihraç ederim sizi der artistçe bir bayan gelir müzik açarsanız bi daha uyarmam çıkarırım der. İnadına benima rabayı çalıştrıyorum leş gibi mazot kokuyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belirli koydukları bi sürede yok. Bir adam gelir arabayı bi daha çalıştırırsanız ihraç ederim sizi der artistçe bir bayan gelir müzik açarsanız bi daha uyarmam çıkarırım der. İnadına benima rabayı çalıştrıyorum leş gibi mazot kokuyo
    Aynen aldım o kokuyu bende

Benim Ay-Er'den duyduğum o, her saat başı 2 dk teklifi yapmışlar.. Çok saçma, bitirmenin peşindeler..

TTCMustafa
    Misafir
    [QUOTE=otuzdört;2231441]
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde gelen arabalar angelli farlarıyla clio, fiesta, 206
    QUOTE]

Adamlar emek vermişler napsınlar, kücümsememek gerk araclarda bi emek söz konusu.

anlayısın ıcın tesekkurler

TTCMustafa
    Misafir
    Alıntı SRKSHOP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bütün suç CNR'ın...

CNR'ın satış ekibindekilerin m2 satmaktan başka bir amaçları olmadığına eminim. Fuarlar sektörü hareketlendirmek ve geliştirmek için yapılmaz mı? Demek ki o kadar yozlaşmış ki, modifiye meraklılarını heyecanlandıracak firmaları getirememişler. Yıllardır ticari gözle bakmak yerine farklı organize olunsaydı sonuç bugün bizim için heyecanlandırıcı olabilirdi. Alan fiyatları pahalı ya da para pul meselesi ile ilgisi var demiyorum. Organizasyonu yapan firmanın, katılımcı adayı firmalara kazanç sağlayabileceği konusunda güven veremediğinden bahsediyorum...

Türkiye'deki diğer illeri bir kenara bırakın, yalnızca İstanbul'un bile inanılmaz bir potansiyeli var şu sektörde..Modifiye fuarında modifiyenin olmaması üzücü. Aynı zihniyetle seneye de devam ederlerse sanırım tüm gerçek modifiye meraklılarını kaybedecekler. İnsanlar her yıl bir umutla adam akıllı şeyler görürüm diye ziyarete geliyor...

sen ses acmaya 1 saatte 2 dakıka werırsen arabaların marsına basılmıycak denırsen tabıkı hıcbı fırma katılmaz sıerrasından ay-erıne kadar para puldan degıl sadece sartlardan gırmedıler fuara zaten %90 seneye autoshowla bırlesıcek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TTCMustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ses acmaya 1 saatte 2 dakıka werırsen arabaların marsına basılmıycak denırsen tabıkı hıcbı fırma katılmaz sıerrasından ay-erıne kadar para puldan degıl sadece sartlardan gırmedıler fuara zaten %90 seneye autoshowla bırlesıcek
    Aynen.. Sen aylarca uğraş emek ver o tesisat için.. Sonra 1 saatte 2 dakika dinlet fuarda.. Çok saçma çooook..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısaca türkiyede her sene dahada kötüleşiyor biz sadece kendimizi eğlendiriyoruz açık ve net bizim çıakrdığımızgrup olarak çok eğlenceli geliyor bize makara muhabbet herşey çok güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen aldım o kokuyu bende

Benim Ay-Er'den duyduğum o, her saat başı 2 dk teklifi yapmışlar.. Çok saçma, bitirmenin peşindeler..
    inat değil mi gelsinde laf etsin ötmüyo bişey yapmıyo ahahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inat değil mi gelsinde laf etsin ötmüyo bişey yapmıyo ahahahaha
    Ya benim anlamadığım bide tehdit ediyolar dimi çıkarırız falan diye

Aslında toplanacaksın çıkacaksın ordan bütün tayfa.. Gelenlere boş holleri gezdirirler artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aslında toplanacaksın çıkacaksın ordan bütün tayfa.. Gelenlere boş holleri gezdirirler artık
    sadece uyarıyolar zaten kesin bişey söylemiyolar boş kalcak çünkü standlar çok gereksiz kararlar alınmış bu sene...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece uyarıyolar zaten kesin bişey söylemiyolar boş kalcak çünkü standlar çok gereksiz kararlar alınmış bu sene...
    Farkettim.. Böyle olacaksa olmasın zaten artık..

emrah turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    melıh arkdşmn dedğı gbı glmk ıstyn varsa melıhe ulaşsn ıçerı gırmenz ıçın elımzdn gelenı yaparz..

resımler ıçın emrah arkdşma tşk edrm, onunla tanışmş olduk..
    ben tesekkur ederım =) elımden sımdılık bu kadar gelıyor kusura bakma daha yenıyım cekımlerde ınsallah ılerletınce daha guzel bır cekım yaparız
    www.facebook.com/emrahturanphotoart

Araç çekimleri için mesaj atmanız yeterli...

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sen bızım koşeye gel clıolar erhann 106 bıde benm araba çalışınca mılletn gozlerı yanıo..

Kısaca türkiyede her sene dahada kötüleşiyor biz sadece kendimizi eğlendiriyoruz açık ve net bizim çıakrdığımızgrup olarak çok eğlenceli geliyor bize makara muhabbet herşey çok güzel
    yaa bızımkısı 4 gundur bı sıte bulşması dedğn gbı muhabbet ıyı oluo melh, araclarn hıç bırınde fuarlık bışy yk gunluk severk kullandğmz araclar çağrdılar bzde olur gdrz dedk gttk..

ben dıorm açalm tesısatları çalştralm arabaları şekl yaparlarsa çıkalm 35 araba var 20 sı bızım zatn snra haberlerde 'tunıng fuarnda muzık sıstemı açan araçları fuardan çıkardılar' ashhsdhdsh..

Alıntı emrah turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben tesekkur ederım =) elımden sımdılık bu kadar gelıyor kusura bakma daha yenıyım cekımlerde ınsallah ılerletınce daha guzel bır cekım yaparız
    yk ne dmk gayet guzel çektın dostum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mantıklı yani Sonuçta o standlar içinde para veriliyor bedava değil..

Ha herkes orda sürekli kesiciye girsin demiyorum, ama ne bileyim ben bişey anlamadım bu senekinden

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)