Uploaded with ImageShack.us
Eski dost.
Uploaded with ImageShack.us
Eski dost.
siyah suzuki limited galiba ve hatta ceyhun abinin galibaeğer oysa yanındaki beyazda ceyhun abinin beyaz R6da hasan abinin ruhsatlara göre konuşuyorum
plakaları biliyormusun???? R6 orj sadece egsoz var akrep / beyaz suzukinin sağ tarafında suzuki sticerları yok boyalı siyah olan sola yatmış 1 kere
![]()
beyaz olanların 2side kiralıktı r6 da dediğin gibi akrapovic megaphone vardı gsxr600 zaten aşırı leş duruyodusiyah olan gsxr600 limited evet ama ben kız oğlan kız diye biliyorum
bi kere işte bu siyah limited gsxr600 ü kullandım nedense hiç zevk alamadım r6 ya göre çok konforlu
![]()
bu sezon hepsine bindik ordan biliyorummesela bunlara bindik ordaki motorlar arasından
o gruptan bindiklerim bunlarbiliyorum hepsini R6 nın lastiği bitik hatta
dediğim gibi beyaz suzuki sola yatmış siyah sağa yatmış o ara gözüken sarı bmw ile ben kaza yaptım
suzukiler ceyhun abinin yamaha ve bmw hasan abinin.
limitedi almayı düşündük biraz eksik vardı maddi olarak alıp biz çalıştırcaktık sonrada vazgeçtik
![]()
valla ben motor kiralama işine karşıyım kredi ile al motoru daha iyi çok para istiyolar yavsiyah gsxr600 ferhat diye bi arkadaşımındı benim koyduğum fotoda kiralık değildi yani ama sattı o da motoru
bu arada yaz gelsin artıkkk![]()
ooo yeee![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)