konuyu açan ın ellerine saglık çok güzel köpekler var bazılarının hallerine çok güldüm hepside çok güzel...
konuyu açan ın ellerine saglık çok güzel köpekler var bazılarının hallerine çok güldüm hepside çok güzel...
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
son fotoya yarıldımbu ne ya tam psikopat
![]()
Bunlarda bizim evlatlarımızbirbirleriyle çok uyumlu olmasalar da onlar birbirlerini çok seviyorlar
Beyaz olan 4 yaşında ismi ALBAY. Cinsi Türkiye'de nadir bulunan Türkmen Alabayıdır.
Siyah olan 4 yaşında ismi PINCIR. Onun cinsi ise 0 numara Pincher![]()
biz umredyken iki köpeğide çaldılar. hem suzi (ıngızlı poınter) hemde dogo yu bulamadık maalesef.
yenı bır poınter beklıyorum kısmetse. ve çiko nun yavrusu kontesten de onumuzde kı sene yavru alıcam ınsallah.
çiko 18 aylık
bu da yakın arkadasımın usa bulldog ları. dişi olanını siteden bir arakdaşa hediye etmiştik. durumunu merak ediyorum doğrusu. bu konuyu okuyorsa bilgi verirse sevinirim.
![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Annemde kronik astım baş gösterince Paris'i(golden) iyi bir aileye evlatlık vermiştim,şimdi Evlilik nedeniyle evden ayrılıyorum ve yeni bir evlat istiyorum.Boxer istiyorum,gündüzde dışarı çıkarıcak olmamdan dolayı albino boxer bakamam,aranızda duyan bilen satan vs varsa haber verirse çok sevinirim...
şu dişleri meydanda olan cinsini bilmediğim köpeği akıllı tv de görmüştüm çok komik bi tipi varhepsine maşallah.
golden diye aldıgımız ama alakası olmayan eskı kırma köpeğimiz gelenin gidenin tadına bakmakla ünlüdür
buda çalınan kangalımızın yavruluk donemlerınden
![]()
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Dikkat ettimde herkesin genelde kangalı çalınmış..
Bizimde vardı , 3 kere çalındı 2 kere bulduk 3.yü bulamadık malesef![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)