[QUOTE=KMR2-GT;2294050]maşallah ya hepsı cok guzel elınıze saglık bız yapamıoz burda ole bulusma hep ıptal edıorz
ug vtı ın pesınden az kosmadık satmadı satmadı sıze kısmetmıs kıymetını bılın cok temız arabadır.
06 da sat dıye yalvarmıslıgım vardır
ayrıca ben askerdeyken orda, sız nerdeydınız yaw[/QUO
takip ediyodum siteden bayağı bi peşinde koştunuz.koştuğunuz kadar varmış.bu araç boya bile görmeden nasıl bu kadar sene binilmiş.eski sahibini tanıyomusunuz..
maşallah tum araclara guzel bır gun olmuş
eg ler güzelmiş..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
bir kere bindim b16lısına orda alevlendi..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
13 ay askerlik yaptım bi modlu araba orhan abinin 3.30uydu demek gizli mücevherler varmışşş
GOT DİESEL&TORK
gökhan abi eline sağlık ef i bakıma sokacam bu hafta kısmetse bir bagaj dolusu parça var onları takayım daha güzel olcak işallahçok güzel bir gündü roll gecesi ve ayarlayalım gitmeden
videoları şiddetle bekliyoruzzz
![]()
maşallah tüm araçlara kazasız cezasız günler dostlar
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
teşekkürler gelen yorum yapan herkese, videolarıda düzenleyip atarız inşallah en kısa sürede...
UG 256 ile ilgili bir iki cümlede bende var.. o aracı hafif enseden saçı uzatmış 40-45 yaşlarında biri kullanıyordu. ara ara da babasıydı galiba. bi adam o kullanıyordu. adam la babasınıda aynı anda araçta görmüşlüğümüz oldu.. Adanada mutlaka vtec ilgisi olan herkes bi kez o aracı satarmısınız diye sormuştur o adama.. çünkü 2009 de ben 307 mi satma arifesindede sormuştum ışıklarda dururken..tabiki şimdi değil yanıtı aldım...)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)