Alper senı sıksık Gopta goruorum ceylan ınsaatın karsısında bıgun cıkıp gelıcem arbanın basına bulucam senı
Sizin dukkan falan ordamı?
Alper senı sıksık Gopta goruorum ceylan ınsaatın karsısında bıgun cıkıp gelıcem arbanın basına bulucam senı
Sizin dukkan falan ordamı?
KA Style
Alper cünkü İso yu çok açıyosun bu tür makinalarda max. iso 200 kullanmanı öneririm ISO 200 de bile kumlama (Noise) yapar. Bunu önlemek için ise.. makina en fazla kaç mp cekiyorsa onda çekip gene 2oo iso üstüne cıkmayıp resmi pc ye attıgında ufaltıp photo shopta reduce noise ile min. indirebilirsin.
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Alper bu arada bu ufak çözünürlükteki resimde bu kadar düzeltebildim..
![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
sercy çok saol ama bu iso nerden ayarlanıo onu bulmam lazım benimphotoshop kısmı tamam onu yapabilirim ama iso işi muamma
Serencebey, iş yeri orda bizim o yüzden hep ordayım (vanessa).. akşamları beklerim çay içmeye![]()
Saol aplercım bugun atlar gelırım sole bı muhabbet ederız
bende bıraz duzelttım resmi
![]()
KA Style
Makineye alisma devam etmekte....Az once cektik geldik...Taze taze sizlerle paylasiim dedim...
![]()
4.2 FSI V8 S5
Alış alış zaman işi daha güzel olacak işallah sanki ışık fazla gelmiş gibi
HP deki iso olayı benim kodakda da oluyor bende ayar olmadığı için mecbur katlanıyorum ps de nerden düzeltiliyor biraz bilgi alabilirmiyiz
edit:Pardon yukarda yazıyormuş
reduce nois
hehehe eline saglik....fatos hic denemedim cektiklerimin uzerinde...onada girersem artik uyku kalmaz yauuuu![]()
4.2 FSI V8 S5
evet hos olmus ciddenn....
peki sakilar nasil
bu arka plan flu lastirmasini F i ayarlayarakmi yapabilirim?
4.2 FSI V8 S5
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)